Σύλλογος ΠΕ και Α ΕΛΜΕ Κορινθίας: Ενα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Tweet

ΚΑΛΕΣΜΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και ΤΗΣ Α ΈΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

«ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ»

Η απανθρωπιά και η βαρβαρότητα δεν έχουν τελειωμό!

Μέχρι στιγμής 565 μαθητές έχασαν τη ζωή τους, τουλάχιστον 3 χιλιάδες τραυματίστηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς 277 σχολεία

Μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει αυτή την βαρβαρότητα

Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων:

· να μετατρέψουν κάθε σχολείο, κάθε γειτονιά, σε ορμητήριο αλληλεγγύης για τα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης.

· να ανταποκριθούν στην καμπάνια αλληλεγγύης, που γίνεται με πρωτοβουλία της ΠΣΟ (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της FISE (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών), σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.

· Συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.α. σε κάθε σχολείο του Συλλόγου μας, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου και στη συνέχεια τα παραδίδουμε στο σύλλογό μας ώστε να αποσταλούν στη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών. Για το σκοπό αυτό, οι σύλλογοί μας εκδίδουν αφισέτο ώστε να κολληθεί σε όλα τα σχολεία (επισυνάπτεται).

Μέχρι τώρα πολλοί Σύλλογοι Π.Ε. και ΕΛΜΕ συμμετέχουν στην καμπάνια αλληλεγγύης . Η ανταπόκριση των συναδέλφων στα σχολεία και των γονιών, είναι μεγάλη και συγκινητική! Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η αντίδραση των παιδιών - μαθητών μας, που αντιλαμβάνονται αμέσως την ανάγκη και με μεγάλη προθυμία φέρνουν ένα τετράδιο ή ένα στυλό, βγάζοντας δυό ευρώ απ΄ το χαρτζιλίκι τους

Συνάδελφοι, «ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ» μπορεί να γίνει η αφορμή για μια διαφορετική γιορτή την 28ης Οκτωβρίου……!

Για τα Δ.Σ.

Καίτη Γκριντζιά και Σπύρος Σβερκούνος

Tags: Σύλλογος ΠΕ ΚορινθίαςΑ ΕΛΜΕ ΚορινθίαςΓάζαΠαλαιστίνη Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα