Σύλλογος ΠΕ Ανω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Φυλής: Αυτή η ΑΔΕΔΥ δεν ανήκει στους εργαζόμενους!

Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ

SITE www.p-e-filis.gr

Άνω Λιόσια, 16 Μαΐου 2013

e-mail: [email protected]

Προς: Μέλη του συλλόγου μας, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε., Αιρετούς ΠΥΣΠΕ

Δ. Αττικής, Αιρετούς ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αιρετούς ΚΥΣΠΕ

Αυτή η ΑΔΕΔΥ δεν ανήκει στους εργαζόμενους!

Είναι ο ορισμός της γραφειοκρατίας

και της σύμπραξης με την κυβερνητική τρόικα!

Για μια ακόμη φορά η συνδικαλιστική γραφειοκρατία έπαιξε πολύ καλά το ρόλο της: αποφάσισε να «συμπαρασταθεί» στην επικείμενη απεργία των καθηγητών και να «αντιδράσει» στην επιστράτευση επιλέγοντας άλλη μέρα από αυτήν που ζητούσε η ΟΛΜΕ, δηλαδή ο κλάδος που ζητούσε συμπαράσταση!!!

Η απεργία που κηρύχτηκε την Τρίτη 14.5.2013 έδειξε ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις της πλειοψηφίας της ΑΔΕΔΥ: να ξεφορτωθούν από πάνω τους το πρόβλημα που τους δημιουργούσε η απεργία των καθηγητών και να βγουν από την υποχρέωση με μια απεργία σε χρόνο που κανένα πρόβλημα δε θα δημιουργούσε στην κυβέρνηση.

Η προδοτική τους στάση σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική καθυστέρηση της ΔΟΕ να καλέσει Γ.Σ. σε όλους τους συλλόγους και να δηλώσει την απόφασή της για πανεκπαιδευτικό αγώνα, θεωρούμε ότι εκμηδένισε τις πιθανότητες για ένα μέτωπο εργαζομένων που θα ανέτρεπε τα σχέδια τους για τον κόσμο της εκπαίδευσης αλλά και για όλους τους εργαζόμενους.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε συνδικάτα μπροστάρηδες στους αγώνες μας που θα αναζητούν δυνατότητες σύγκρουσης και ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής και των κυβερνήσεων που την υπηρετούν και όχι συνδικάτα που με τη στάση τους θα ματαιώνουν αγώνες και θα παγώνουν την κάθε αγωνιστική διάθεση.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς μαζί με όλους τους εργαζόμενους να δώσουν τον αποφασιστικό εκείνο αγώνα που θα αποτινάξει τους ζυγούς που επιβάλουν στο λαό μας κυβέρνηση, Ε.Ε. και ΔΝΤ.

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ανω ΛιοσίωνΖεφυρίουΦυλήςΑΔΕΔΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα