Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω: Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 27/3

Tweet

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΙΓΑΛΕΩ

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ…

Ο Υπουργός Παιδείας και η Κυβέρνηση πανικόβλητοι από το τεράστιο κύμα ανυπακοής που εκφράστηκε με χιλιάδες υπογραφές κατά της αξιολόγησης, ακυρώσεις σεμιναρίων και κυρίως με Πρακτικά από τους Συλλόγους Διδασκόντων καταφεύγει στο διοικητικό αυταρχισμό, στο "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" της Χούντας…

"Με το σουγιά στο κόκαλο με το λουρί στο σβέρκο"

Η νέα

εγκύκλιος του Υπουργού Παιδείας, Αρβανιτόπουλου, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της αξιολόγησης. Μπροστά στον κίνδυνο οι αποφάσεις συλλόγων διδασκόντων να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας προχωρά σε μια τρίτη κατά σειρά εγκύκλιο για το ίδιο θέμα (οι προηγούμενες εγκύκλιοι στις 10/12/2013 και στις 6/3/2014) και διατάζει τους Δ/ντές σχολικών μονάδων να ορίσουν οι ίδιοι τις ομάδες εργασίας μέχρι τις 4/4/2014. Όπως πέρυσι επιστράτευσε τους καθηγητές έτσι και φέτος θέλει με τη βία να επιβάλλει το νομοθετικό έκτρωμα το οποίο θεμελιώνει τον επαγγελματικό αφανισμό των δασκάλων και οδηγεί στο σχολείο της αγοράς.

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:

ΠΕΜΠΤΗ 27-3-2014

(3ο Δ.Σ Αιγάλεω), 7.00 μ.μ.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΚΥΦΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ.

- ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!

- Σάββατο 29/3, Κυριακή 30/3, όλοι στο ΥΠΑΙΘ (ΗΣΑΠ: Νερατζιώτισσα). ακυρώνουμε τα σεμινάρια της ντροπής.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΕΚΕΙ!!!

Tags: Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα