Σύλλογος εκπαιδευτικών ΠΕ Κορυδαλλού - Αγ. Βαρβάρας: Σχετικά με την παρακράτηση συνδρομής

2-5-12
ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΠΡΟΣ:1.ΔΟΕ
2.ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Π.Ε
3. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Π.Ε Σε μια εποχή που το εισόδημα των εργαζόμενων δέχεται την πιο άγρια επίθεση και συρρικνώνεται σε επίπεδο επιδόματος και προνοιακού βοηθήματος, που τα εργασιακά μας δικαιώματα καταπατούνται κατάφορα , αν δεν έχουν αναιρεθεί , που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης έχουν αντικαταστήσει την εργασία και που όλα όσα ξέραμε και σχεδιάζαμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καταρρέουν , κάποιοι δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί τίποτα και να ενεργούν
σε συνθήκες εργαστηρίου.
Την ώρα που το συνδικαλιστικό κίνημα και οι συνδικαλιστές σε επίπεδο ηγεσίας απαξιώνονται από μεγάλη μερίδα των συναδέλφων η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΔΟΕ αποφάσισε να επιβεβαιώσει και να δικαιολογήσει την αρνητική τους άποψη.
Με έγγραφό της προς τους Διευθυντές Διευθύνσεων ΄΄εξασφαλίζει΄΄ το μερίδιο της συνδικαλιστικής συνδρομής που αναλογεί στην Ομοσπονδία -αυξημένο, μάλιστα, σε σχέση με την απόφαση του συνεδρίου-παρακάμπτοντας τα φυσικά της μέλη που είναι οι Σύλλογοι, μετατρέποντας ουσιαστικά τη ΔΟΕ από Ομοσπονδία Συλλόγων σε Ομοσπονδία προσώπων (τι άλλο θα δούμε πια;).
Με την απόφασή του αυτή το ΔΣ της Ομοσπονδίας δυναμιτίζει την ενότητα των συναδέλφων στη βάση και απαξιώνει ακόμη περισσότερο στα μάτια τους το συνδικαλιστικό κίνημα σε μια στιγμή που πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι απέναντι στη λαίλαπα των σκληρότερων μέτρων, που επιβάλλουν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΕΕ και του ΔΝΤ στα εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά.
Καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ την απόφασή του , η οποία αν δεν είναι προϊόν ΄΄στιγμιαίας΄΄ ανοησίας , ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Δεν είναι δυνατό να δεχτούμε και να ανεχτούμε μια Ομοσπονδία που δείχνει να ενδιαφέρεται για τις καρέκλες και την «εξασφάλιση» της συνδρομής τη στιγμή που όλα γύρω μας διαλύονται ΚΑΙ με ευθύνη των ηγεσιών του κυβερνητικού συνδικαλισμού.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αρβανίτης Βασίλης Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καπλάνη Μαρία


Keywords
Τυχαία Θέματα