Στις 16 Μάη οι φοιτητικές εκλογές

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Στο φόντο των παζαριών με τις διερευνητικές εντολές, κάποια άλλα παζάρια μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ, μακριά βέβαια από τους φοιτητές και με μισοδιαλυμένους συλλόγους, κατέληξαν ότι θα γίνουν

φοιτητικές εκλογές την ερχόμενη Τετάρτη, 16 Μάη.

Ο,τι ψευτοεπιχειρήματα ή μεταμφιέσεις κι αν επιχειρήσουν, ουσιαστικά όλες οι δυνάμεις θα δώσουν τη μάχη των φοιτητικών εκλογών στο φόντο του αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών, θα δώσουν μια πολιτική μάχη αξιοποιώντας τα διλήμματα εγκλωβισμού των φοιτητών, όπως ακριβώς και τα κόμματά τους.

Στο πλαίσιο αυτό οι δυνάμεις της ΚΝΕ που συσπειρώνονται στο ΜΑΣ καλούν τους φοιτητές να μπουν μπροστά στον αγώνα και να κάνουν τις φοιτητικές εκλογές ένα σταθμό σ\' αυτό τον αγώνα για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, να πάρουν την υπόθεση των συλλόγων στα δικά τους χέρια, να βάλουν φραγμό στη διάλυση των οργάνων του φοιτητικού κινήματος, να μπουν μπροστά για την παρεμπόδιση της αντιλαϊκής πολιτικής στην κοινωνία και την Παιδεία. Οι δυνάμεις της ΚΝΕ και του ΜΑΣ στηρίζουν στις εκλογές το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής Κ.Σ.

Εκδηλώσεις σήμερα Παρασκευή

Στις περισσότερες σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ στην Αθήνα, η ΚΝΕ διοργανώνει σήμερα Παρασκευή μια σειρά εκδηλώσεις «για τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μάη και τα καθήκοντα της οργάνωσης της πάλης». Συγκεκριμένα:

-- Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, 12 το μεσημέρι, αίθουσα 337, ομιλητής Νίκος Σταματόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο ΤΕΦΑΑ, 1 μ.μ., αίθουσα 3, ομιλητής Δημήτρης Βιτάλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στη ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Αθήνας, 2 μ.μ., αμφιθέατρο Φυσικής, ομιλήτρια Βιβή Δάγκα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στη ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Αθήνας, 12 το μεσημέρι, αμφιθέατρο Πληροφορικής, ομιλητής Γιάννης Πατσής, Γραμματέας Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στο Πάντειο, 2 μ.μ., αίθουσα Γ1, ομιλητής Γιώργος Σιδέρης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στα Παιδαγωγικά Τμήματα (Χημείο), 3 μ.μ., αίθουσα ΥΑ1, ομιλητής Χρήστος Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στην Οδοντιατρική, 2 μ.μ., αμφιθέατρο ΝΑΑΟ, ομιλητής Σταύρος Σκουλλής, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στην ΑΣΠΑΙΤΕ, 12.30 μ.μ., αίθουσα 204, ομιλητής Πασχάλης Καγιάννης, μέλος του ΣΠ της ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα