ΣΕΦΚ: Ολοι τώρα στην ΕΡΤ

Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΣΕΦΚ)

Μέλος ΟΙΕΛΕ

Ανδρέα Λόντου 6, 10681 Αθήνα

τηλ. 210-3820537, 6977652768, 6937547624,

e-mail: [email protected], www.sefk.gr, 12/6/2013

Ο Σύλλογος των Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών καταγγέλλει τη χούντα της τρικομματικής συγκυβέρνησης του κεφαλαίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, η οποία

με πράξη νομοθετικού περιεχομένου μπορεί, με αποφάσεις των υπουργών της, να καταργεί οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία.

Μετά τις επιτάξεις ναυτεργατών, εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, καθηγητών κλείνουν σήμερα τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, για να απολύσουν 2.700 εργαζομένους.

Από τις 11.00 το βράδυ χτες με μαύρη εικόνα και χωρίς ήχο η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Ούτε η χούντα δεν τόλμησε να το κάνει. Ο «τολμητίας» Σαμαράς, που θέλει να αποδείξει στα ξένα και ντόπια αφεντικά του πως είναι ο μόνος που μπορεί να υλοποιήσει το σχέδιο γενοκτονίας ενός λαού, χέρι-χέρι με τη ΧΑ, επιχειρεί να επιβάλει σιωπή νεκροταφείου.

Αν και η κυβέρνηση με ΜΑΤ κλείνει έναν έναν τους πομπούς, στην κατειλημμένη από τους απολυμένους ΕΡΤ συνεχίζεται, παρά την απαγόρευση, η εκπομπή μέσω διαδικτύου: (http://www.angelfire.com/ma/bluejeanblues/agones/902.html).

Με εντολή της χουντικής τρικομματικής συγκυβέρνησης η ιδιωτική εταιρεία Digea - δείχνοντας πόσο ελεύθερη είναι η «αγορά» - κατέβασε τον 902 που αναμετέδιδε την απελευθερωμένη φωνή των απολυμένων της ΕΡΤ. Σήμερα τα ξημερώματα έδωσαν τα ΜΑΤ διορία, για να φύγει ο αγωνιζόμενος λαός από την ΕΡΤ και περικύκλωσαν το κτίριο. Οι χιλιάδες αλληλέγγυοι απέτρεψαν την εισβολή των πραιτωριανών του καθεστώτος.

Ο Σύλλογος των Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών καλεί τους εργαζομένους και τους ανέργους του κλάδου να στηρίξουν τον αγώνα με την παρουσία τους στον κατειλημμένο εργασιακό χώρο της ΕΡΤ.

Νίκη στον αγώνα των απολυμένων της ΕΡΤ.

Η αλληλεγγύη το όπλο εργαζομένων και ανέργων

Tags: ΣΕΦΚΕΡΤ
Keywords
Τυχαία Θέματα