Σε θήκη CD η βόμβα που τραυμάτισε τον Λουκά Παπαδήμο [video]

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 η Σάνα Ίνγκραμ αποκάλυψε ότι η βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε θήκη CD, που θύμιζε κασετίνα. Μάλιστα η ίδια τόνισε ότι τους είχαν βεβαιώσει ότι ο φάκελος είχε ελεγχθεί και ότι είχε σταλεί στο σπίτι τους.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν τυχερός, καθώς αρχικά είχε τον φάκελο κοντά στα μάτια του αλλά στη συνέχεια τον απομάκρυνε και τον ακούμπησε στα πόδια του.

Στο μεταξύ, «εξιτήριο» από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» θα δώσουν σήμερα οι θεράποντες

ιατροί στον κ. Λουκά Παπαδήμο.

Έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του 3ου ορόφου του κτηρίου «ΠΑΤΕΡΑ» ο ασθενής θα μεταφερθεί στον 10ο όροφο του νοσοκομείου σε μονόκλινο δωμάτιο.

Στο δωμάτιο του 10ου ορόφου θα μπορεί να βρίσκεται μαζί του και η σύζυγός του η οποία τον επισκεπτόταν αυτές τις τρεις ημέρες και στη ΜΕΘ στη διάρκεια των ωρών που επιτρεπόταν απο τους υπεύθυνους της Μονάδας.

Σε ότι έχει να κάνει με τους πάρα πολλούς ανθρώπους που θα θελήσουν να τον επιστρέφουν θα περνούν από πολύ μεγάλο έλεγχο και θα γίνονται δεκτοί κατόπιν εισήγησης του κ. Παπαδήμου.

Λουκάς Παπαδήμοςcdβόμβααυτοσχέδιος μηχανισμός
Keywords
Τυχαία Θέματα