Σάμος: Ξεψύχησε στην άσφαλτο - Μίαμιση ώρα έκανε να έρθει το ασθενοφόρο

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Σαμιακή Γνώμη αυτοκινητιστικό ατύχημα συνέβη στις 17:45 το απόγευμα της Πέμπτης όπου , ένας Ο 34χρονος επέβαινε σε ένα δίκυκλο μηχανάκι, όταν για άγνωστο λόγο μέσα στο χωριό του Αγίου Κωνσταντίνου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Όπως αναφέρει η Σαμιακή γνώμη, μία γυναίκα κάλεσε στις 17:50 το ΕΚΑΒ.Τα λεπτά περνούσαν βασανιστικά για τον άτυχο νεαρό που σιγά - σιγά άρχισε να χάνει τις αισθήσεις και οι αγωνιώδεις τηλεφωνικές κλήσεις των κατοίκων του χωριού στο ΕΚΑΒ

δεν είχαν αποτέλεσμα!

Τελικά με παρέμβαση του Διοικητή του Νοσοκομείου της Σάμου ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού όπου τελικά το ασθενοφόρο της Ταξιαρχίας στελεχωμένο με δυο (2) γιατρούς του νοσοκομείου, έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος (1μιση ώρα μετά) στις 19:15....όπου δυστυχώς ήταν πολύ αργά!

Ο Μανώλης Σκούφος, αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Σάμου μιλάει στο Κόκκινο για την τραγική κατάσταση την οποία βιώνουν οι κάτοικοι της νησιού. Η Σάμος έχει απομείνει με έναν ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραγικές συνέπειες, όπως ο πρόσφατος χαμός ενός νέου ανθρώπου.

«Υπάρχει ένα ασθενοφόρο, εμείς θεωρούμε ότι με ένα ασθενοφόρο δεν καλύπτεται το το νησί καθώς είναι μεγάλο, 30.000 κατοίκων. Το προσωπικό δεν αντικαθίσταται», όπως και η ανθρώπινη ζωή.

Ακούστε το ηχητικό από το ρ/σ στο Κόκκινο

Tags: Σάμος
Keywords
Τυχαία Θέματα