Προσβολές κατά της Ελλάδας από τον υπαρχηγό της Μέρκελ

Να σταματήσει να επιχειρεί να στρέψει τη μια χώρα της Ευρωζώνης κατά της άλλης καλεί την Ελλάδα ο επικεφαλής της ΚΟ των Χριστιανοδημοκρατών, Φόλερ Κάουντερ, μιλώντας στο περιοδικό Spiegel.

Δε δίστασε να πει ότι η Γερμανία έσωσε την Ελλάδα από τα ερείπια φέρνοντας σε πολλούς το νου στη ναζιστική περίοδο στη χώρα μας και στο γεγονός ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος άφησε πίσω του μια χώρα διαλυμένη,

με αποκλειστική ευθύνη των Γερμανών.

Τόνισε ότι η καγκελάριος Μέρκελ και η Γερμανία έχουν στο παρελθόν προσβληθεί, κάτι που πρέπει να το πει καθαρά. «Η Γερμανία έσωσε τους Έλληνες μέσα από τα ερείπια», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Είναι καιρός η ελληνική κυβέρνηση στο σύνολό της να σταματήσει αυτή την πρακτική και να μην προσπαθεί να στρέψει τη μια χώρα της Ευρωζώνης κατά της άλλης».

Επισήμανε επίσης ότι η πρόταση της γερμανικής πλευράς παραμένει, σημειώνοντας ότι απαιτείται να εισπραχθούν επιτέλους φόροι από τους πλούσιους, κάτι που όπως είπε ανέμενε να είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανε ένας αριστερός λαϊκιστής και που κανείς δεν έχει κάνει μέχρι τώρα.

«Ήμασταν έτοιμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα να στήσει έναν λειτουργικό φορολογικό μηχανισμό», κατέληξε.

Πηγή: Mega

Tags: Μέρκελ
Keywords
Τυχαία Θέματα