Κυνήγι θησαυρού στην Αθήνα!

10:28 8/2/2015 - Πηγή: NewsBomb
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου), το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του…

Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίζουν δωρεάν ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 1η Μαρτίου, ενώ οι μικροί κυνηγοί θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η εκκίνηση-εγγραφή θα γίνει στο καφέ του Βυζαντινού και Χριστιανικού μουσείου από τις 10 έως τις 12 το πρωί. Τα μνημεία που περιλαμβάνονται στο κυνήγι είναι το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, το Λύκειο του Αριστοτέλη, το Ζάππειο, το εκκλησάκι της Αγίας

Φωτεινής στον Ιλισσό, η Πύλη του Αδριανού, τα ρωμαϊκά λουτρά στη λεωφόρο Αμαλίας και το μουσείο Λαϊκής Τέχνης Αγγελική Χατζημιχάλη στη Πλάκα, όπου θα γίνεται και ο τερματισμός τού κυνηγιού.

"Το Σωματείο μας ελπίζει, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, όλοι να αγκαλιάσουν τη προσπάθειά μας αυτή, για να γνωρίσουν περισσότεροι Αθηναίοι την ομορφιά και την σπουδαιότητα των μουσείων της Αθήνας, να γνωρίσουν μια Αθήνα που δε μας πληγώνει, αλλά μας κάνει καλύτερους πολίτες. Όνειρό μας είναι, κάθε χρόνο να παρουσιάζουμε διαφορετικά μουσεία και μνημεία της πόλης μας", αναφέρει το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα