Πως και δεν είπε ότι θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας η Σ.Βούλτεψη

Μέχρι και τον Δημήτρη Καμπουρακη ενόχλισαν τα λεγόμενα της κυβερνητική εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, η οποία προχώρησε για άλλη μια φορά σε άκραιφνής κινδυνολογία σχετικα με το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, υποστήριξε ύστερα ότι «έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», για να την διακόψει, όπως ήταν εύλογο, ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης, λέγοντας χαρακτηριστικά «όχι δα», για να συνεχίσει απτόητη η Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας ότι «ναι, βέβαια ο Moody’s

το είπε την Παρασκευή το βράδυ ότι αν προκηρυχθούν εκλογές θα θεωρηθεί αρνητικό πιστωτικό γεγονός».

«Δηλαδή τι θα γίνει; Δικτατορία;», τόνισε ο Γιώργος Οικονομέας, για να απαντήσει εκ νέου η Σοφία Βούλτεψη ότι «δεν πρόκειται περί δικτατορίας, πρόκειται περί της πραγματικότητας». Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Σοφία Βούλτεψη ότι «επικαλείστε κάποιον αναλυτή;», για να συνεχίσει η κυβερνητική εκπρόσωπος λέγοντας «όχι . Έκθεση του Moody’s είναι την Παρασκευή το βράδυ».

Ο Δημήτρης Καμπουράκης ξανά διέκοψε την Σοφία Βούλτεψη λέγοντάς της πως: «δυο λεπτά γιατί είστε και κυβερνητική εκπρόσωπος. Είπαμε να κινδυνολογήσουμε, αλλά όχι και έτσι βρε αδελφέ».

Tags: Σοφία Βούλτεψηπιστωτικό γεγονόςπρόωρες εκλογές
Keywords
Τυχαία Θέματα