"Πολλοί από αυτούς που σήμερα δηλώνουν "συγκλονισμένοι" μας έλεγαν "φλώρους"

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον άδικο χαμό του φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, στο Facebook προχώρησε το Panserraikos Che Guevara Club.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος Νάσος Κωνσταντίνου, με καταγωγή από την Κύπρο, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα όταν προσπαθούσε να ξεφύγει από καταδίωξη

χούλιγκαν, μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδος

Η ανάρτηση αναφέρει:

"Οι φωτογραφίες είναι από παιχνίδια στα οποία κυριολεκτικά κρινόταν μια ολόκληρη κατηγορία. Καβάλα-Πανσερραϊκός (το παιχνίδι της χρονιάς στη Γ' Εθνική) και Πανσερραϊκός-Εθνικός (πλέι οφ ανόδου Β' Εθνικής).

Τότε, πολλοί από αυτούς που σήμερα "πέφτουν από τα σύννεφα" και δηλώνουν "συγκλονισμένοι" με τον άδικο χαμό του οπαδού του ΠΑΟΚ, μας έλεγαν "φλώρους". Επειδή στα κρίσιμα παιχνίδια, δε σκοτωνόμασταν με τους αντιπάλους, επειδή τα ματς άρχιζαν και τέλειωναν με πραγματική φιλοξενία κι όχι με καταμέτρηση τραυματιών.

"Φλώρους", επειδή ο δρόμος που επέλεξαν κάποιες ομάδες και οι οπαδοί τους, δε συμβαδίζει με τα δικά τους άρρωστα ένστικτα. Εκείνοι εξαντλούνται στο να μετρούν κερδισμένα και χαμένα "σκηνικά" απέναντι στους αντιπάλους. Μέχρι να υπάρξει ένας ακόμη νεκρός. Τότε, ξανά "συγκλονίζονται". Αυτοί είναι οι πραγματικοί ΦΛΩΡΟΙ.

Απαιτείται ακόμη περισσότερη συσπείρωση από τους υγιώς σκεπτόμενους οπαδούς των ομάδων, περισσότερη περιφρούρηση των κερκίδων μας, περισσότερη περιθωριοποίηση των εκκολαπτόμενων δολοφόνων.

Καλό ταξίδι Νάσο!

PANSERRAIKOS CHE GUEVARA CLUB"

Αλλά και η ομάδα του Πανσερραϊκού έκανε την εξής ανάρτηση:

"Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μας συγκλονίζει καν ότι ένας άνθρωπος...ένας νέος άνθρωπος χάνει την ζωή του για την μπάλα...ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ FOR FUCK'S SAKE!!!!! #RIP_παλικάρι_μου"

Πανερραϊκόςποδοσφαιρική ομάδαΠΑΟΚοπαδόςχούλιγκαν
Keywords
Τυχαία Θέματα