Πάργα: Προθεσμία για 15 προσλήψεις

Εργασία

Πάργα: Προθεσμία για 15 προσλήψειςΜε το νέο έτος αναμένεται να ανακοινωθεί η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό του Δήμου Πάργας, όπου θα προκηρυχθούν 15 θέσεις εποχικών υπαλλήλων.

Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους ΤΕΙ και αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου πέντε ειδικοτήτων, από τις οποίες την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι εξής τρεις:

ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, εννέα θέσεις,ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων, δύο θέσεις, καιΥΕ Εργατών Υδρευσης, δύο θέσεις.

Επίσης,

θα προσληφθούν ένας Μηχανικός Πολιτικών Εργων Υποδομής κατηγορίας ΤΕ και ένας Χειριστής JCB κατηγορίας ΔΕ. Αναφορικά με τον χρόνο απασχόλησης των επιτυχόντων, οι εννέα Εργάτες Καθαριότητας θα απασχοληθούν για το χρονικό διάστημα των επτά μηνών, ενώ οι δύο Οδηγοί Απορριμματοφόρων για έξι μήνες. Για τις υπόλοιπες ειδικότητες ο χρόνος απασχόλησης φτάνει τους οκτώ μήνες. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 26843 60316

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα