Πανελλαδικές με μαθήματα κατευθύνσεων από σήμερα

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 25/5/2012Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν στις 15 και 18 Ιουνίου λόγω των εκλογών Στα μαθήματα των κατευθύνσεων μπαίνουν από σήμερα οι Πανελλαδικές
Εξετάσεις και οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων εξετάζονται από το πρωί στη Νεοελληνική Λογοτεχνία της Θεωρητικής και στη Φυσική της Θετικής Κατεύθυνσης. Χθες οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίστηκαν στα Μαθηματικά. Επίσης χθες, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι λόγω των εκλογών τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 15η Ιουνίου και τη Δευτέρα 18η Ιουνίου.

Τα σχολεία που θα χρησιμοποιηθούν ως εξεταστικά κέντρα του ειδικού μαθήματος των Αγγλικών την Παρασκευή 15η Ιουνίου, θα παραδοθούν στις αρμόδιες Αρχές στις πέντε το απόγευμα.

Λόγω των εκλογών, μετατίθεται και η ημερομηνία των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων των μαθητών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως εξής:
ημερομηνιεσ. Στα γυμνάσια, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21η Ιουνίου. Μέχρι την ίδια ημερομηνία παρατείνονται και στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών Α\' και Β\' τάξης και οι απολυτήριες των μαθητών της Γ\' τάξης, για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας. Οι επαναληπτικές εξετάσεις όλων των τάξεων ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη 27η Ιουνίου. Στα ΕΠΑΛ, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών Α\' και B\' τάξης των ημερήσιων και Γ\' τάξης των εσπερινών παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21η Ιουνίου.Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Γ\' τάξης των ημερήσιων ΕΠΑΛ και της Δ\' τάξης των εσπερινών ΕΠΑΛ παρατείνονται μέχρι και την Τρίτη 26η Ιουνίου. Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών της Γ\' τάξης ημερήσιων και της Δ\' τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Παρασκευή 29η Ιουνίου, ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα