Ορισμός Διευθυντών και Υποδιευθυντών στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (Π.Ε.Κ.) της χώρας

Tweet

Τις διατάξεις του άρθρου 17 παρ. 3 του Ν. 2009/1992 «Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 18/Α΄/1992) όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.Την αριθ. πρωτ. 62088/Δ3/23-04-2014 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων Διευθυντών και Υποδιευθυντών των Π.Ε.Κ. της χώρας.Τα έγγραφα των Α.Ε.Ι. σχετικά με τις υποψηφιότητες καθηγητών και αναπληρωτών καθηγητών Α.Ε.Ι. ως Διευθυντών των Π.Ε.Κ.Την αριθ. 5/23-7-2014 πράξη του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας

Εκπαίδευσης σχετικά με την επιλογή των υποψηφίων Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις Διευθυντών και Υποδιευθυντών των Π.Ε.Κ. Την αριθ. 9/11-7-2014 πράξη του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικής Εκπαίδευσης & Ε.Α.Ε. σχετικά με την επιλογή των υποψηφίων Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις Διευθυντών και Υποδιευθυντών των Π.Ε.Κ.Το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία υποψηφιότητα για τις θέσεις των Υποδιευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Π.Ε.Κ. Πατρών και Αλεξανδρούπολης ενώ για τη θέση του Υποδιευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο ΠΕΚ Λαμίας υπήρξε μόνο ένας υποψήφιος ο οποίος υπέβαλε υποψηφιότητα και για τη θέση του Δ/ντή του ΠΕΚ.Τις αιτήσεις και τα βιογραφικά σημειώματα των ενδιαφερομένων.

Αποφασίζουμε

Α. Ορίζουμε ως Διευθυντές των Περιφερειακών Επιμορφωτικών Κέντρων (Π.Ε.Κ.) για δύο (02) χρόνια τα παρακάτω μέλη Δ.Ε.Π. και Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Tags: Περιφερειακά Επιμορφωτικά ΚέντραΕπισυνάψεις: 140903_orismos_pek-1.doc Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα