Οκτώ διαγωνισμοί για αρχαιολόγους και φύλακες

Tweet Κατηγορία: Εργασία Οκτώ διαγωνισμοί για αρχαιολόγους και φύλακες  

Οκτώ διαγωνισμοί προωθούνται έως το τέλος του χρόνου σε εφορείες αρχαιοτήτων και μουσεία, προκειμένου οι πολιτιστικοί φορείς να ενισχυθούν με εποχικό προσωπικό.

Οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση αφορούν Φύλακες, Αρχαιολόγους και Εργάτες, ενώ τους διαγωνισμούς θα «τρέξουν» Μη Κυβερνητικές οργανώσεις, με τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

>Αναλυτικότερα οι διαγωνισμοί που πρόκειται να προκηρυχθούν άμεσα, είναι οι εξής:

Δικαιούχος Φορέας: «Δίκτυο Συλλόγων Ελασσόνας» ΙΕ ΕΠΚΑ (Λάρισα): Θα προσληφθούν 25 άνεργοι και συγκεκριμένα 3 Ημερήσιοι Φύλακες, 2 Νυχτοφύλακες, 17 Εργάτες και 3 Αρχαιολόγοι. 7η ΕΒΑ (Λάρισα): Θα ενισχυθεί με 17 νέους εργαζόμενους στις ειδικότητες Ημερήσιοι φύλακες (ένας), Νυχτοφύλακες (τρεις), Εργάτες (έντεκα) και αρχαιολόγοι (δύο). ΛΔ ΕΠΚΑ (Τρίκαλα): Θα προσληφθούν 8 εποχικοί υπάλληλοι και συγκεκριμένα 4 Ημερήσιοι Φύλακες και 4 Εργάτες. 19η ΕΒΑ (Τρίκαλα): Θα απασχοληθούν 21 άτομα και συγκεκριμένα 5 Ημερήσιοι Φύλακες, 13 Εργάτες και 3 Αρχαιολόγοι. ΛΔ ΕΠΚΑ (Καρδίτσα): Θα προσληφθούν 35 άνεργοι και συγκεκριμένα 14 Ημερήσιοι Φύλακες, 14 Εργάτες, ένας μουσειολόγος και πέντε Αρχαιολόγοι. 19η ΕΒΑ (Καρδίτσα): Θα ενισχυθούν με 12 άτομα και συγκεκριμένα με 5 Ημερήσιους Φύλακες, 5 Εργάτες και 2 Αρχαιολόγους.

Δικαιούχος Φορέας: Φόρουμ της Ευρώπης των Πολιτισμών

Εθνική Πινακοθήκη Κέρκυρας: Θα προσληφθούν 10 Ημερήσιοι Φύλακες για χρονικό διάστημα επτά μηνών.

Δικαιούχος Φορέας: Οι Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών

Αρχαιολογικά Μουσεία Πατρών και Αιγίου: Η ΣΤ ΕΠΚΑ θα προχωρήσει στην πρόσληψη 16 Ημερήσιων Φυλάκων, 2 Καθαριστών, και 2 Αρχαιολόγων ή Ιστορικών Τέχνης, με ειδίκευση στη Μουσειακή Εκπαίδευση.

ΕΘΝΟΣ

Tags: εργασίαεύρεση εργασίαςβρίσκω δουλειά Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Alfa Vita