Επτά ερευνητές και διοικητικοί για «Tosca» και «Marie»

Tweet Κατηγορία: Εργασία Επτά ερευνητές και διοικητικοί για «Tosca» και «Marie»  

Με επτά ερευνητές και συνεργάτες θα ενισχυθεί το Ινστιτούτο Επιταχυντικών Συστημάτων & Εφαρμογών - ΙΕΣΕ (IASA) για τις ανάγκες υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων έργων "Tosca" και "Marie".

Συγκεκριμένα για το έργο "Tosca" θα προσληφθούν δύο ερευνητές (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) με πτυχίο Φυσικής ή Μηχανικού / Ειδίκευση σε ?κεανογραφία / Fortran και Matlab και μία διοικητική υπάλληλος με πτυχίο Θετικών Επιστημών, ΜΔΕ και αποδεδειγμένη

γνώση (σπουδές) στην Πληροφορική, για τη διαχειριστική και τεχνική υποστήριξη του έργου.

Για το έργο "Marie" θα συναφθούν συμβάσεις με έναν Ερευνητή/τρια με πτυχίο Φυσικής ή Μηχανικού / Διδακτορικό / Ειδίκευση σε Building Energy Efficiency / Ειδίκευση στη Φυσική περιβάλλοντος, έναν ερευνητή/τρια με πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού ή Αρχιτέκτονα, έναν Οικονομολόγο για την τεχνική υποστήριξη του έργου, καθώς και έναν ερευνητή/τρια ως υπεύθυνο διοίκησης, με πτυχίο Θετικών Επιστημών / ΜΔΕ/ Αποδεδειγμένη γνώση (σπουδές) στην Πληροφορική.

Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται έως τις 4 Δεκεμβρίου σε κλειστό φάκελο προς: ΙΕΣΕ, Ταχ. Θυρίδα 17214, Αθήνα 10024 ή κατατίθενται στη Γραμματεία του ΙΕΣΕ: Πανεπιστημιούπολη, Τμήμα Φυσικής - Κτίριο ΙΧ, Ζωγράφου, Αθήνα, με την ένδειξη του έργου που αφορούν. Πληροφορίες στο email[email protected] ή στο τηλ. 210 7257533.

ΕΘΝΟΣ
 

Tags: εργασίαεύρεση εργασίαςβρίσκω δουλειά Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα