ΟΙΕΛΕ: Βαφτίζουν άλλο όροφο ως "νέο σχολείο" για να απολύσουν εκπαιδευτικούς

Tweet

Η ευρηματικότητα ορισμένων σχολαρχών για παρανομίες είναι ανεξάντλητη. Τελευταίο κρούσμα ευφάνταστης παραβίασης της νομιμότητας παρατηρείται στα Γιάννενα, όπου, για να εφαρμοστεί το γνωστό κόλπο της μεταβίβασης άδειας σχολείου σε χορήγηση νέας, ο σχολάρχης των εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ δήλωσε ότι έφτιαξε…νέο σχολείο, επειδή άλλαξε..όροφο!!!(Σκοπός, βέβαια, της δήθεν ίδρυσης νέου σχολείου είναι η απόλυση των παλιών εκπαιδευτικών).

Σε μία ευνομούμενη χώρα, οι εποπτικές αρχές της πολιτείας θα είχαν ήδη κινηθεί εναντίον του επιτήδειου.

Όχι όμως και στην Ελλάδα της ασυδοσίας. Εδώ συνέβη το απίστευτο! Η Διεύθυνση Δ.Ε. Ιωαννίνων αναγνωρίζει ως «νέο σχολείο» το παλιό που απλώς άλλαξε όροφο λειτουργίας. Είναι φανερό ότι, είτε οι υπεύθυνοι της Δ/νσης είναι αφελώς καλοπροαίρετοι, είτε εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η ΟΙΕΛΕ, λαμβάνοντας το προκλητικό έγγραφο της Δ/νσης Δ.Ε. Ιωαννίνων, στο οποίο γνωστοποιείται η αποδοχή της λειτουργίας του δήθεν νέου σχολείου, απέστειλε άμεσα καταγγελία στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευση Ηπείρου και τονίζει κατηγορηματικά ότι, θα κινηθεί νομικά και πολιτικά εναντίον οποιουδήποτε καταστρατηγεί το δημόσιο συμφέρον και καταδικάζει δεκάδες εργαζόμενους στην ανεργία και την εξαθλίωση.

Δείτε εδώ την επιστολή της Δ/νσης Δ.Ε. Ιωαννίνων.
Δείτε εδώ την επιστολή της ΟΙΕΛΕ στην Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης Ηπείρου.

oiele.gr

Tags: ΟΙΕΛΕνέο σχολείοαπολύσειςΕπισυνάψεις: ioannina_11_12_2013.doc Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα