Τρελάθηκε ο Καραμανλής με τον Μ. Λιάπη !!

Δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκεια του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής όταν πληροφορήθηκε για τα καμώματα με τις πλαστές πινακίδες του Μιχάλη Λιάπη. Ο Κώστας Καραμανλής κουνούσε απογοητευμένος το κεφάλι του μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα του μετέφεραν οι στενοί του συνεργάτες.

«Καλά με πλαστές πινακίδες....» έλεγε και ξανάλεγε ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ δεν έλειψαν και τα «γαλλικά». Η διαγραφή του ξαδέρφου του από τη ΝΔ ήταν κάτι που ανέμενε ο Κώστας Καραμανλής. Ωστόσο τηλεφώνημα από το Μαξίμου προς την Παναγή

Κυριακού φαίνεται να έπεσε για τυπικούς κυρίως λόγους. «Την ίδια απόφαση θα έπαιρνε και ο ίδιος» τόνιζαν συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού.

Το 2009 έσπασε το γυαλί στις σχέσεις Καραμανλή - Λιάπη

Το γυαλί μεταξύ του Κώστα Καραμανλή και του Μιχάλη Λιάπη, «ράγισε» όταν τον Ιανουάριο του 2009 ο τότε πρωθυπουργός τον άφησε εκτός κυβέρνησης, υπό το βάρος και των καταγγελιών που είχαν δει εκείνη την εποχή το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο της Siemens. Η αντίδραση του κ. Λιάπη ήταν έντονη ενώ τα υποτιμητικά σχόλια εναντίον του ξαδέρφου του έδιναν και έπαιρναν.

Από εκείνη την στιγμή και μετά οι δυο τους δεν μιλούσαν ούτε στο τηλέφωνο. Οι σχέσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από ψυχρές, καθώς ο Μιχάλης Λιάπης δεν εμφανίζονταν ούτε στα ετήσια μνημόσυνα που γινόντουσαν στην έδρα του ιδρύματος στην Φιλοθέη στην μνήμη του ιδρυτή της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα