Οι ευκαιρίες στο Δημόσιο για εύρεση εργασίας

Εργασία

Οι ευκαιρίες στο Δημόσιο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την εβδομάδα οι διαδικασίες για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στην κάλυψη συνολικά 1.215 θέσεων για συμβασιούχους, σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις, μουσεία, πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Αν συνυπολογιστεί και η νέα προκήρυξη που προβλέπει την ολιγοήμερη (από 10 ημέρες έως δύο μήνες) απασχόληση 11

εργαζομένων στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, τότε ο αριθμός των προσλήψεων που ήδη τρέχουν μέσα στο μήνα σε υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα του δημόσιου τομέα φτάνει τις 1.326.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται, εξάλλου, να προσελκύσουν τέσσερις νέες διαγωνιστικές διαδικασίες, οι οποίες υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα ΄τλεη Φεβρουαρίου και περιλαμβάνουν συνολικά 1.299 θέσεις και ειδικότερα 400 υγειονομικούς γιατρούς στο ΙΚΑ, 150 γεωπόνους στον Ελληνικό Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων, 311 γυμναστές και καθηγητές μουσικής και χορού σε αθλητικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς δήμων, καθώς επίσης 400 συμβολαιογράφους σε Εφετεία.

Γιάννης Ευαγγελίδης, Ελεύθερος Τύπος

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα