Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης μετάθεσης - τοποθέτησης, του αιρετού Νεκτάριου Πετράκη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Ενημερωτικό Δελτίο

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Μετά την τοποθέτηση των υπεράριθμων εκπαιδευτικών, ανακοινώθηκε η εγκύκλιος για τις μεταθέσεις- τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΠΕ και δίνονται και τα κενά.
Οι δηλώσεις προτίμησης θα υποβάλλονται από Δευτέρα 11/06/2012 έως Παρασκευή 15/06/2012.
Οδηγίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων:
1. Είναι σημαντικό όλοι οι συνάδελφοι να γνωρίζουν ότι η διαδικασία χαρακτηρίζεται
από πλήρη διαφάνεια και αντικειμενικότητα.
2. Εκτός των κενών που εμφανίζονται στην κατάσταση υπάρχουν και τα πιθανά κενά που ο καθένας μπορεί να συμπεριλάβει στη δήλωσή του. Ως πιθανά κενά θεωρούνται οι οργανικές θέσεις που ήδη κατέχουν οι συνάδελφοι που ζητάνε μετάθεση, αν τελικά ικανοποιηθεί η αίτησή τους. (Μπορεί ο καθένας να επισημάνει τα πιθανά κενά παρατηρώντας τη σχετική κατάσταση)
3. Οι συνάδελφοι που αιτούνται τοποθέτηση (νεοδιόριστοι 2010, μετατιθέμενοι από άλλο Νομό) θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά σε κάποια οργανική θέση από τη στιγμή που, πλην ειδικότητας Φυσ. Αγωγής, το πλήθος των κενών οργανικών θέσεων είναι μεγαλύτερο από τους συναδέλφους. Δε θα μείνει κανείς στη Διάθεση.
4. Για όσους από τους συναδέλφους δεν καταστεί δυνατή η τοποθέτησή τους βάσει της δήλωσής τους, (δεν «πιάσουν» κανένα σχολείο), θα κληθούν να δηλώσουν ξανά στα εναπομείναντα κενά. Αν αυτό συμβεί ξανά τότε θα τοποθετηθούν σε οργανική θέση από το ΠΥΣΠΕ, με βάση τα μόρια τους και τα μόρια των σχολείων που έμειναν.
5. Η σειρά του κάθε συναδέλφου στον πίνακα είναι διαφορετική σε κάθε Καποδιστριακό δήμο δεδομένου ότι η εντοπιότητα και η συνυπηρέτηση ισχύουν μόνο στον συγκεκριμένο Δήμο.
Είναι σημαντικό λοιπόν προκειμένου, οι νεοδιόριστοι κυρίως συνάδελφοι, να αποφύγουν την υποχρεωτική τοποθέτησή τους από το ΠΥΣΠΕ, να επιλέξουν αρκετά σχολεία στη δήλωσή τους.
Οποιαδήποτε προσπάθεια υπολογισμού των μορίων που απαιτούνται για την κατάληψη μιας συγκεκριμένης οργανικής θέσης είναι μάταιη και αποπροσανατολιστική.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στη διάθεσή σας. Καλή επιτυχία.

Νεκτάριος Πετράκης
Αιρετός Πυσπε
Keywords
Τυχαία Θέματα