Νεκρός πυροσβέστης στη φωτιά στον Ασπρόπυργο

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝεκρός πυροσβέστης στη φωτιά στον Ασπρόπυργο Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Ελευσίνα. Όπως έγινε γνωστό, υπέστη αναπνευστικά προβλήματα την ώρα που έδινε μάχη με τις φλόγες και παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, δεν στάθηκε δυνατόν να σωθεί. Πρόκειται για τον Χ.Χ. 28 ετών.

Η φωτιά στον Ασπρόπυργο εκδηλώθηκε

το μεσημέρι στην περιοχή Μελίσσια και λόγω των ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Πέρασε μέσα από περιοχή στην οποία υπάρχουν αποθήκες, εργοστάσια και σπίτια και έφτασε έως το στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Οι φλόγες πέρασαν τον εξωτερικό φράκτη και προχώρησαν, αλλά αντιμετωπίστηκαν εγκαίρως από την πυροσβεστική υπηρεσία της μονάδας.

Για την κατάσβεσή της στάλθηκαν επτά πυροσβεστικά αεροπλάνα, ένα ελικόπτερο και ισχυρή επίγεια δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Εν τω μεταξύ, φωτιά εκδηλώθηκε στις τέσσερις το απόγευμα σήμερα σε δασική έκταση στον Άγιο Αντώνιο της Σαλαμίνας και για την κατάσβεσή της στάλθηκε ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και ισχυρή επίγεια δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Όπως τόνισαν δημοτικοί παράγοντες, η φωτιά πέρασε μέσα από τα σπίτια, αλλά δεν έχουν εικόνα της καταστροφής που έχει συντελεστεί.

ΕΘΝΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα