Μέτωπο συνεργασίας: Οταν δεν βγαίνουν τα κουκιά...

Ανακοινώσεις

ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠ/ΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠ. ΚΙΝΗΣΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Όταν δεν βγαίνουν τα κουκιά…

Το ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠ/ΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στον Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας καταδικάζει απερίφραστα την πρόσφατη ανακοίνωση της Δ.Ο.Ε. με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», το οποίο καλούσε τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. σε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Ο υποταγμένος συνδικαλισμός και η αναγκαιότητα για ενότητα της αριστεράς στη δράση

- Εμπρός για την αριστερή ΔΟΕ».

Κι αυτό διότι θεωρούμε απαράδεκτη και αντιδημοκρατική πρακτική την καταγγελία πολιτικών θέσεων και απόψεων. Ειδικά μάλιστα όταν η καταγγελία αυτή εμπλουτίζεται με κατηγορίες περί διάσπασης, την ώρα που στηρίζεται στις ψήφους της ετερόκλητης πλειοψηφίας αυτών που χρησιμοποίησαν επί δεκαετίες τη δομή του συνδικάτου για να χτίσουν τα γνωστά σε όλους μας δίκτυα πελατειακών σχέσεων και ημετεροκρατίας και αυτών που έχουν από καιρό στήσει ένα παράλληλο συνδικάτο το οποίο από καιρό ακολουθεί φανερά τη δική του ανησυχητική πορεία, προς τον σεχταρισμό.

Κατά την εκτίμησή μας η ανοίκεια αυτή επίθεση οφείλεται στην αγωνία της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας να διατηρήσει με κάθε τρόπο τον έλεγχο της Δ.Ο.Ε. στην προσεχή Γ.Σ. κι επειδή βλέπει ότι δεν της βγαίνουν πλέον τα κουκιά αντιδρά με σπασμωδικό τρόπο, συνεπικουρούμενη από τις δυνάμεις του υπαρκτού σεχταρισμού στο συνδικάτο.

Γι’ αυτό το λόγο, κάθε φορά που θα μας «πουλάνε» ενότητα καταγγέλλοντας ότι θεωρούν εμπόδιο στα γνωστά σχέδιά τους, θα παίρνουν άμεσα τις απαντήσεις που τους αξίζουν, διότι δεν μπορούν να προσβάλλουν την μνήμη και την κρίση του δασκάλου, που τους ξέρει πια σαν κάλπικη δεκάρα.

Tags: Ανένταχτοι Εκπαιδευτικοίμέτωπο συνεργασίαςεκπαιδευτικοίΠΕΔΟΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα