ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ - Η διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα: Την Κυριακή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ περνούν στην λήθη της ιστορίας

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Δεν προλαβαίνουμε να νομοθετήσουμε έως την Σύνοδο Κορυφής
- Δεν θα κάνουμε απολύσεις στο Δημόσιο - Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι μια ανάπηρη Ευρώπη
- Θα περικοπούν στο μισό οι αμοιβές του πρωθυπουργού και των υπουργών
- Την Κυριακή αρχίζει ο δύσκολος και ανηφορικός δρόμος - Το Μνημόνιο ήδη είναι παρελθον
- Κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ για όλους. Επίδομα ανεργίας στα 461 ευρώ για 2 χρόνια. Επαναφορά της μετενέργειας
- Θα περιοριστεί η δυνατότητα απόσπασης σε βουλευτικά γραφεία στελεχων της δημόσιας διοίκησης
- Την Κυριακή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ περνούν στην λήθη της ιστορίας
- Δεν είμαστε ούτε παριστάνουμε τους σωτήρες. Απλά ανταποκρινόμαστε στο καθήκον μας

Διαβάστε λεπτό προς λεπτό τις απαντήσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

ΩΡΑ 18.19 Δεν θα σας αποκαλύψω όλα μου τα όπλα στην μάχη που θα δώσω. Ο ελληνικός λαός είναι ώριμος και ξέρει και την δυσκολία στην πιο απλή φάση της διαπραγμάτευσης αλλά και αν προκύψουν προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση αυτοί που μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή είναι αυτοί που μπορούν να υπερασπιστούν το συμφέρον του λαού.

ΩΡΑ 18.17 Οφειλουμε να έχουμε επεξεργαστεί κάθε ενδεχόμενο. Ομως εμεις πάμε για να κερδίσουμε την μάχη. Οχι σαν κάτι άλλους τζάμπα μάγκες. Εμείς είμαστε απόλυτα αισιόδοξοι. Και δεν την βασίζουμε στο καλό μας το ριζικό, αλλά στην ανάλυση συμφερόντων ανάμεσα σε διαφορετικές εκδοχές.

ΩΡΑ 18.16 Καμία μάχη δεν κερδίζεται αν δεν την δώσεις. Και εμείς θα δώσουμε την μάχη.

ΩΡΑ 18.14 Ιστορικό γεγονός για όλη την ευρώπη αν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ εξουσία. ΜΜΕ και διανοούμενοι όλοι ασχολούνται μαζί μας. Εδώ σε αυτή την μάχη ή θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση προς όφελος των λαών, ή θα οδηγηθούμε στην καταστροφή.

ΩΡΑ 18.10 Δεν θα συμφωνήσω ότι το Μνημόνιο της Ελλάδας είναι το ίδιο με την ισπανία. Η πολιτική Ραχόι ευθύνεται για την κρίση.Είμαστε μπροστά σε μια πολυδιάστατη και σύνθετη κρίση.

ΩΡΑ 18.08 Επειδή η ευρωζώνη είναι απολύτως διασυνδεδεμένη όσον αφορά τους κινδύνους το πρώτο πράγμα που θα διασωθεί θα είναι οι τράπεζες. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι εθνική ανάγκη να κρατήσουμε ζωντανό το τραπεζικό σύστημα.

ΩΡΑ 18.06 Επενδύουμε στην σύνεση και την λογική. Η Ελλάδα έγινε το πειραματόζωο. Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διεκδικήσουν αλλαγή πορείας.

ΩΡΑ 18.04 Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους εταίρους ότι η σημαντικότερη τόνωση της ελληνικής οικονομίας είναι να αποκατασταθεί το κλίμα. 25 δις είναι κάτω από στρωματα. Αν επιστρέψουν στις τράπεζες θα είναι η καλύτερη ένεση.

ΩΡΑ 18.03 Για να αλλάξουμε το κλίμα θα προχωρήσουμε με ταχύτητα την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για να αισθάνεται ασφαλής ο κάθε έλληνας καταθέτης. Θα διεκδικήσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας.

ΩΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα