Υπεραριθμίες, τοποθετήσεις, βελτιώσεις θέσεων και αποσπάσεις, του αιρετού Ελευθέριου Μαραγκουδάκη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Ελευθέριος Μαραγκουδάκης
Εκπαιδευτικός Π.Ε. 70
Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
Τηλ: 6973829038
e-mail: [email protected]
users.sch.gr/elmar

Γλυκά Νερά, 12 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣ: Εκπαιδευτικούς Π.Ε.
Ανατολικής Αττικής


ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας των υπηρεσιακών μεταβολών που ξεκινά στις 14-6-2012 σας παραθέτω ενημερωτικά τις δυνατότητες που σας δίδονται το επόμενο διάστημα:
Α. Υπεράριθμοι Εκπαιδευτικοί.
Υπεράριθμοι Εκπαιδευτικοί προκύπτουν όταν μειωθεί η οργανικότητα σχολικής μονάδας. Στην περίπτωση αυτή ερωτώνται όλοι οι Εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας, εάν επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι. Προηγούνται οι αρχαιότεροι. Εάν δεν υπάρξει ενδιαφέρον ή εάν και μετά το ενδιαφέρον κάποιων συνεχίζει να υφίσταται η υπεραριθμία τότε υπεράριθμοι κρίνονται όσοι τοποθετήθηκαν τελευταίοι στη σχολική μονάδα.
Οι υπεράριθμοι τοποθετούνται κατά προτεραιότητα σε όμορη σχολική μονάδα ή εάν τούτο δεν τους εξυπηρετεί παραμένουν στη διάθεση και κρίνονται στην επόμενη φάση μαζί με όσους ζητούν βελτίωση θέσης. Στην περίπτωση που Εκπαιδευτικός κριθεί υπεράριθμος δεν υποχρεούται να υπηρετήσει οργανική θέση που ενδεχομένως οφείλει. Β. Τοποθετήσεις όσων μετατέθηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ – Βελτιώσεις θέσεων.
Μετά την επικύρωση από το ΠΥΣΠΕ των οργανικών κενών θα μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις προτίμησης, όσοι έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης από το Νοέμβριο, όσοι βρίσκονται στη διάθεση και όσοι μετατέθηκαν στη Α΄ και Β΄ Ανατολική Αττική από άλλα ΠΥΣΠΕ. Θα κριθούν συγχρόνως και η επεξεργασία των αιτήσεων θα γίνει όπως και για όλα τα ΠΥΣΠΕ από το σύστημα Ε-DATA CENTER του Υπουργείου Παιδείας. Επισημαίνω, ότι καλό είναι, να μην συμπληρωθούν οι δηλώσεις μόνο με τα κενά που θα φαίνονται στον πίνακα που θα αναρτηθεί, καθώς θα προκύψουν και άλλα κατά τη διαδικασία των μετακινήσεων. Για παράδειγμα, αν υπάρχει κενό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης και το κενό αυτό καλυφθεί με εκπαιδευτικό, που πριν είχε οργανική θέση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης το κενό που δημιουργείται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης δεν φαίνεται, καθώς δεν είναι δυνατόν εξαρχής, να προβλεφθεί η μετακίνηση του συγκεκριμένου συναδέλφου. Για το λόγο αυτό, καλό είναι οι δηλώσεις να συμπληρωθούν όχι μόνο με βάση τα κενά αλλά με βάση και τις επιθυμίες ανεξάρτητα από το εάν συμπίπτουν με τα κενά ή όχι.
Αν παραμείνουν κενές οργανικές θέσεις μετά τις τοποθετήσεις μπορούν όσοι έχουν παραμείνει στη διάθεση να δηλώσουν με βάση τα νέα κενά που θα επικυρωθούν. Στη φάση αυτή δεν έχει νόημα να δηλωθούν σχολεία που δεν εμφανίζουν κεν
Keywords
Τυχαία Θέματα