Κρεοπώλες στα σουπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος

Tweet Κατηγορία: Εργασία

Όμιλος Μαρινόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα, επιθυμεί να προσλάβει για τα καταστήματά του σε όλη την Ελλάδα:

ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ (κωδ. ΚΡ001)

Απαραίτητα Προσόντα Απόφοιτοι λυκείου
Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις
Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες

Απαραίτητη Πιστοποίηση από Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους)

Πρόσθετα Προσόντα Πελατοκεντρική προσέγγιση
Ομαδικότητα & Συνεργασία

Ο Όμιλος Μαρινόπουλος προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών και άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας και εξέλιξης σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο fax: 210-9893457/ 210-9836604 ή στο e-mail [email protected] ή στην παρακάτω διεύθυνση με κωδικό θέσης ΚΡ001: Μαρινόπουλος A.E., Αγ. Δημητρίου 63, Άλιμος 17456, Υπόψη Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού
Υπεύθυνος:
Mail[email protected]

.e-dimosio

 

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

 

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασία Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα