Καταγγελία γονιών: Δασκάλα έριξε κάτω και κλώτσησε 6χρονο- του ράγισε 1 πλευρό

Σοκ προκαλεί μια καταγγελία γονιών σχετικά με την βίαιη συμπεριφορά δασκάλας δημοτικού σχολείου σε 6χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς του μικρού, εκείνη το τράβηξε βίαια, επειδή ήταν άτακτο. Το παιδί έπεσε στο πάτωμα και αυτή τον κλώτσησε στα πλευρά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όταν επέστρεψε στο σπίτι, είπε στους γονείς του ότι η δασκάλα τον μάλωσε, αλλά τίποτα παραπάνω. Το απόγευμα όμως, κατά τη διάρκεια του μαθήματος καράτε, είπε στο δάσκαλό του ότι πονούσε στην κοιλιά. Εκείνος ενημέρωσε τους γονείς, οι οποίοι τον πήγαν

στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ένα ραγισμένο πλευρό.

Την Παρασκευή το μεσημέρι ο πατέρας του παιδιού επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ. Μάκη Γκούμα και του είπε ότι η δασκάλα έριξε κάτω το παιδί και στη συνέχεια το κλώτσησε στα πλευρά, όχι μια, αλλά 4-5 φορές.

Μάλιστα υπάρχει και ακτινογραφία που έγινε στο νοσοκομείο Λαμίας, η οποία δείχνει ράγισμα στο 11ο πλευρό του μικρού παιδιού.

Στην ίδια τάξη πηγαίνει και η δίδυμη αδελφή του μαθητή, η οποία επιβεβαίωσε το συμβάν, ενώ το περιστατικό διηγήθηκαν στους γονείς τους και άλλα παιδάκια από την τάξη.

Όπως είπε ο πατέρας στο LamiaReport η δασκάλα παραδέχθηκε ότι έριξε κάτω το παιδί άλλα αρνείται ότι το κλώτσησε.

«Οι εντολές που έχω δώσει είναι να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση για να μην υπάρχει καμία σκιά. Ας μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα. Η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν...», είπε στο LamiaReport o Δ/τνης της Πρωτοβάθμιας Μάκης Γκούμας.

Tags: δασκάλαμαθητήςΛαμίανοσοκομείο
Keywords
Τυχαία Θέματα