Και όμως! «Αποθέωσαν» τον Άδωνι Γεωργιάδη και προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αμαλιάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Tweet

Ο κατά γενική ομολογία, πιο λαομίσητος υπουργός που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον τόπο, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που μέσα σε 2 χρόνια θητείας, έχει καταφέρει να το γιουχάρουν από την Δράμα μέχρι και στο Imperial του Λονδίνου, μπόρεσε να πάρει κάποια χειροκροτήματα στην περιοχή της Αμαλιάδας.

Η είδηση αυτή, δηλαδή ότι ο εν λόγω υπουργός "αποθεώθηκε" κάνει από το πρωί το γύρο ειδικά, των διαδικτυακών ΜΜΕ, μήπως και σουλουπώσουν κάπως εν' όψει εκλογών την εικόνα της Κυβέρνησης, η οποία πνέει τα λοίσθια

Θα λέγαμε ότι, προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, πως ο Υπουργός που έχει διαλύσει την υγεία, οργανικό στέλεχος μιας κυβέρνησης που έχει καταδικάσει ένα λαό στη φτώχεια και στις αυτοκτονίες, "κερδίζει" έστω και κάποια χειροκροτήματα. Αυτή τη φορά, δεν χρειάστηκε να μπει μπρος η μονταζιέρα. Βρέθηκαν κάποιοι πρόθυμοι να υποδεχτούν τον υποδεχτούν, όχι με συνηθισμένο τρόπο, αυτόν της γιούχας, αλλά με επευφημίες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε στην Αμαλιάδα για τα πρόωρα εγκαίνια πτέρυγας νοσοκομείου, που όμως δεν λειτουργεί!!! Οι πολίτες που βρέθηκαν εκεί, χειροκρότησαν την ομιλία του, ενώ από την άλλη προπηλάκισαν την Βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Γεωργοπούλου - Σαλτάρη, η οποία είπε το αυτονόητο. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποδοκίμασε την πρακτική των πρόωρων εγκαινίων τα οποία συνδέονται με τις εκλογές.

Είμαστε σίγουροι πως η πλειοψηφία των κατοίκων της Αμαλιάδας και της γύρω περιοχής, όπως και όλης της χώρας, δεν ταυτίζονται με κανένα χειροκρότημα, με κανένα συγχωροχάρτι

Tags: Άδωνις Γεωργιάδης Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα