Γονιός μήνυσε νέους που μοίραζαν υλικό έξω από το σχολείο και τους συνέλαβαν

Tweet

Γ ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το ΔΣ ΕΛΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της Ιωάννας Μπινιάκου, προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Ιλίου η οποία αξιοποιώντας την παραπάνω ιδιότητά της κατέθεσε μήνυση σε τρία μέλη της ΚΝΕ.

Ποιο ήταν το παράπτωμα των νέων; Ότι διακινούσαν υλικά της ΚΝΕ

στο πλαίσιο εξόρμησης έξω από το σχολείο και αυτό θεωρήθηκε προσηλυτισμός! Έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία ορισμένοι: η διακίνηση ιδεών, η προπαγάνδιση θέσεων και απόψεων, η ενημέρωση για τις δραστηριότητες μιας οργάνωσης νέων να μηνύεται ως παράνομη και να οδηγούνται νέοι άνθρωποι, πρωτοπόροι αγωνιστές στην αστυνομία!

Να επισημάνουμε επίσης και τον υπερβάλλοντα ζήλο τον οποίο επέδειξε η αστυνομία σπεύδοντας να συλλάβει τους τρεις νέους και να τους οδηγήσει στο τμήμα.

Σε μία περίοδο που η φασιστική βία στρέφεται ανοικτά ενάντια σε αγωνιστές επιδιώκοντας να σπείρει το φόβο και την υποταγή, τέτοιες ενέργειες με τη σειρά τους συμβάλλουν στο εξής στόχο: Η νεολαία δεν πρέπει να σηκώσει το ανάστημα της ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που της στερεί τα δικαιώματα στην μόρφωση, την υγεία, την εργασία.

Καλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές να καταδικάσουν αυτή την ενέργεια και να προβληματιστούν για το σε ποιους αναθέτουν τη συλλογική τους εκπροσώπηση.

Ίλιον 1/10/2013

Ο πρόεδρος

Πέττας Αντώνης

Tags: Γ ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα