Γ, Δ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Για τους 3 συλληφθέντες

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

 

Οι συνάδελφοι και συναγωνστές Αγαπητός, Αρβανίτης και Κυρατζόπουλος, κρατούνται στα κρατητήρια της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο 17/11 θα τους πάνε στα δικαστήρια για να απαγγελθούν κατηγορίες και να οριστεί δικάσιμος.

Στη Θεσαλονίκη, υπάρχει συγκέντρωση στα δικαστήρια Σάββατο 17/11 στις 9.00 π.μ.

Στην Αθήνα

θα διοργανώσουν μοτοπορεία, Εκπαιδευτικοί, ΟΤΑ, Φοιτητές, Αλληλέγγυοι 11.00 π.μ. στο Πολυτεχνείο

Η ΔΟΕ δεν έχει κάνει τον κόπο να βγάλει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Πόσο δύσκολο είναι γι αυτούς να προσφέρουν  θεσμική προστασία;

Απουσιάζαν ΠΑΝΤΕΛΩΣ από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου δινόταν η μάχη να τους απελευθερώσουν σήμερα. Να θυμηθούμε ότι δυο ΠΑΣΚίτες και ένας ΔΑΚίτης, μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ, μένουν Θεσσαλονίκη!

Πρέπει να καταγγελθούν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Παίζουν παιχνιδάκια με το θεσμικό τους ρόλο και τη ζωή των ανθρώπων, συναδέλφων και αγωνιστών. Να μην τους το επιτρέψουμε! Θα βγάλουν ανακοίνωση κατόπιν εορτής όπως συνήθως. Για τους φωτογράφους...

Ντ.Ρ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ!!! ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.

Η  εθελόδουλη  τρικομματική  κυβέρνηση μετά  την ψήφιση του μνημονίου ν. 3 με το οποίο επιβάλλει με τη βία  την οριστική  φτωχοποίηση του λαού και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας, «γιορτάζει» σήμερα με τον δικό της τρόπο  την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου  δείχνοντας ξανά  στους εργαζόμενους που αντιστέκονται το σκληρό κατασταλτικό της πρόσωπο.

 Σήμερα, οι αστυνομικές αρχές με πρακτικές που παραπέμπουν στις πιο μαύρες σελίδες της πολιτικής  ιστορίας της χώρας, συνέλαβαν τον Θανάση Αγαπητό μέλος του Δ.Σ. Β΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης, μέλος Ε.Ε. Ν/Τ ΑΔΕΔΥ-ΕΔΟΘ και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ και τους εργαζόμενους στο δήμο Ευόσμου - Κορδελιού, Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλο,  που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης,  διαμαρτυρία που προκάλεσε  ο κ. Φούχτελ με τις εμπρηστικές δηλώσεις του ότι 1000 Γερμανοί εργάζονται όσο 3000 Έλληνες στους ΟΤΑ.

Η κυβέρνηση, πρέπει  επιτέλους να απολογηθεί για τη σύλληψη  των τριών, μεταξύ των οποίων  και αυτής του δασκάλου-συνδικαλιστή μπροστά στα μάτια των έντρομων μαθητών του, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

 Καταδικάζουμε τις προκλητικές συλλήψεις και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων  και την παύση κάθε δίωξης εις βάρος τους. Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να προκαλεί και να αντιμετωπ

Keywords
Τυχαία Θέματα