ΕΣΠΑ: Αναβάθμιση και επέκταση υποδομών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Αττικής

Αναβάθμιση και επέκταση υποδομών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφέρεια ΑττικήςΔημιουργία νέων κτιρίων για την κάλυψη των σχετικών αναγκών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ – ΤΕΙ)Επιχειρησιακό πρόγραμμα

ΕΠ \"Αττικής\"

Ποσοστό συγχρηματοδότησης85% (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ))Περιοχή εφαρμογής

Περιφέρεια Αττικής

Τομείς ενδιαφέροντοςΕκπαίδευση – ΚατάρτισηΚατηγορία δικαιούχων

Εκπαιδευτικά - Ερευνητικά ιδρύματα

Σε ποιους απευθύνεται Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) με έδρα την Αττική Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
(ΤΕΙ) με έδρα την Αττική Όροι και προϋποθέσειςΩς ελάχιστος προϋπολογισμός (δημόσια δαπάνη) των προς ένταξη πράξεων ορίζεται το ποσό των 300.000 €.Η ...

Ως ελάχιστος προϋπολογισμός (δημόσια δαπάνη) των προς ένταξη πράξεων ορίζεται το ποσό των 300.000 €.

Η υποβολή των αιτήσεων περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

(i) Αίτηση Χρηματοδότησης, για την συγκεκριμένη κατηγορία πράξης υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται στην παρούσα πρόσκληση, και βρίσκεται δημοσιευμένο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: http://www.pepattikis.gr/, http://www.attikis.gr/.

(ii) Τεχνικό Δελτίο Προτεινόμενης Πράξης (ΤΔΠ), σε ηλεκτρονική μορφή μέσω ηλεκτρονικής υποβολής σύμφωνα με το έγγραφο με Α.Π 38590 / ΟΠΣ 1140 / 7-09-2011 του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας περί «Υποχρεωτικής υποβολής των εντύπων ΟΠΣ του ΕΣΠΑ από τους δικαιούχους μέσω του συστήματος Ηλεκτρονικής υποβολής και Υποχρεωτική έκδοση των εντύπων από του Φορείς Διαχείρισης μέσω του ΟΠΣ».

(iii) Βεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας του δικαιούχου ή εναλλακτικά συμπληρωμένο σχέδιο προγραμματικής σύμβασης (αρ. 22 Ν.3614/2007) με φορέα που έχει διαχειριστική επάρκεια, σύμφωνα με το πρότυπο προγραμματικής σύμβασης το οποίο έχει αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής (http://www.pepattikis.gr/, www.attikis.gr) στο υλικό της συγκεκριμένης πρόσκλησης καθώς και δήλωση μεταξύ των δύο συμβαλλομένων μερών.

(iv) Βεβαίωση του δικαιούχου ή του φορέα χρηματοδότησης περί μη χρηματοδότησης της προβλεπόμενης δαπάνης της πράξης από άλλο Ε.Π στο πλαίσιο της τρέχουσας ή προηγούμενης προγραμματικής περιόδου.

(v) Απόφαση του αρμόδιου συλλογικού οργάνου του φορέα όπως αυτή εξειδικεύεται στη Λίστα Ελέγχου Πληρότητας (Λ1).

(vi) Βεβαίωση μη παραγωγής εσόδων.

(vii) Κανονιστικό πλαίσιο ορισμού του φορέα λειτουργίας και συντήρησης της πράξης και των αντίστοιχων αρμοδιοτήτων του.

(viii) Συμπληρωμένοι Πίνακες Δ1 (Απαραίτητες Αρχικές Τεχνικές Υποστηρικτικές Μελέτες για το σύνολο της πράξης) και Δ2 (Άδειες και εγκρίσεις για το σύνολο της πράξης). Τα στοιχεία των Πινάκων (Δ1) και (Δ2) αναμένεται να τεκμηριώνουν την ωριμότητα, την πληρότητα τη λειτουργικότητα και την σκοπιμότητα του φακέλου της πρότασης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

(ix) Το σύνολο των εγκεκριμένων, μέχρι τη στιγμή της υποβολής της πρότασης, εγγράφων, όπως αυτά περιγράφονται στους αντίστοιχους Πίνακες (Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα