Εσφαξαν ζευγάρι επειδή παντρεύτηκαν χωρίς την άδεια των γονιών

Tweet

Ο πατέρας σκότωσε την κόρη του και τον γαμπρό του επειδή η οικογένεια δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για το γάμο. Το φρικιαστικό αυτό γεγονός έγινε στο ανατολικό Πακιστάν.

Ενα νεαρό ζευγάρι, όπως αναφέρει το Reuters, από το Πακιστάν δέθηκε με σκοινιά και τους έκοψαν το λαιμό με δρεπάνια. Η αστυνομία επιβεβαιώνει το γεγονός και τονίζει ότι το ζευγάρι ερωτεύθηκε και αποφάσισε να παντρευτούν αν και οι γονείς της κόρης δεν επιθυμούσαν αυτό το γάμο επειδή πίστευαν ότι ο

γαμπρός προερχόταν από κατώτερη τάξη.

Η γυναίκα ήταν 17 χρονών και ο άντρας 31 ετών και είχαν παντρευτεί στις 18 Ιουνίου στο ανατολικό Πακιστάν στο χωριό Satrah.

Οι γονείς του κοριτσιού κάλεσαν το ζευγάρι στο σπίτι τους με τη δικαιολογία ότι θα μιλήσουν για το γάμο και ότι υπάρχει πιθανότητα να συμφιλιωθούν. Μόλις το ζευγάρι έφτασε στο πατρικό της νύφης, τους έδεσαν και ο πατέρας πήρε ένα δρεπάνι και τους έκοψε το λαιμό.

Η αστυνομία συνέλαβε τους συγγενείς οι οποίοι δήλωσαν ότι είχαν ντροπιαστεί από το γάμο. Η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Πακιστάν αναφέρει ότι μόνο το 2013 στη χώρα έγιναν 869 φόνοι στο όνομα της "τιμής". Πιθανότα όμως ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος αφου υπάρχει σιωπή και κάλυψη αυτών των εγκλημάτων.

Tags: Πακιστάν Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα