ΕΛΜΕ Σάμου: Η κατάληψη μπλόκαρε τις λίστες των προγραφών!

Tweet

Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΦΩΝ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ-ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ-ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η κατάληψη του κτιρίου της ΔΔΕ Σάμου κατόρθωσε να μπλοκάρει τη σύνταξη των λιστών με τα ονοματεπώνυμα συναδέλφων «ολικά πλεοναζόντων» τις οποίες ζητούσε η Περιφερειακή Διεύθυνση σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο που σε αυτή τη φάση έθετε ως προθεσμία τη σημερινή μέρα 17/9.

Πρόκειται για μια επιτυχία, μιας μάχης που δώσαμε στα πλαίσια του μεγάλου απεργιακού αγώνα που

δίνουμε με όλους μας τους συναδέλφους σε όλη τη χώρα. Στη μάχη αυτή που συμμετείχε μαζικά και οργανωμένα το σωματείο μας, δείξαμε ότι δεν μας πτοεί η κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης της πάλης μας που μέσω της εισαγγελικής παρέμβασης επεδίωξε από την πρώτη στιγμή να μας επιβάλλει να παραιτηθούμε από τη μάχη αυτή. Τα ψηφίσματα συμπαράστασης από το ΕΚΣ, το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, το Δημοτικό Συμβούλιο, έδειξαν και αυτά τη δύναμη και το δίκιο του αγώνα μας. Αλλά πάνω από όλα με τη μάχη μας αυτή δείξαμε την αποφασιστικότητα μας να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την ανατροπή του αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου που συντρίβει τις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών.

Γι αυτό μετά την απόφαση για αναστολή της κατάληψης που σήμερα πήραμε στα πλαίσια της απεργιακής επιτροπής και επικυρώθηκε από το Δ.Σ. , συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά και μαζικά τον απεργιακό αγώνα. Παλεύουμε το σημερινό πολύ μεγάλο ποσοστό της συμμετοχής μας στην απεργία (90%) να γίνει ακόμα μεγαλύτερο αύριο και τις επόμενες μέρες.

- Οι αγώνες και το δίκιο μας δεν τρομοκρατούνται!

- Κανείς εκπαιδευτικός δεν περισσεύει. Δημόσιο δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά.

- Όλοι αύριο 18-9 απεργοί, όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10πμ έξω από τα Λύκεια της Σάμου.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σάμου

Σάμος 17-9-13

Tags: ΕΛΜΕ Σάμουαπεργία διαρκείας 2013 Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα