ΕΛΜΕ Ρεθύμνου: Δελτίο τύπου για τις απεργιακές κινητοποιήσεις - Πρόγραμμα δράσης

Tweet

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης νομού Ρεθύμνου

[email protected]

http://elme-rethymno.blogspot.com

Ρέθυμνο, 17/9/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις - Πρόγραμμα δράσης

Οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών συνεχίζονται για δεύτερη μέρα με πολύ υψηλά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία και στις υπόλοιπες δράσεις που

προγραμματίζει η απεργιακή επιτροπή αγώνα, στο Ρέθυμνο και πανελλαδικά.

Το πρόγραμμα δράσεων για την Τετάρτη 18/9, είναι:

· Στις 8:00πμ συγκέντρωση των απεργών έξω από τα σχολεία τους. Συζητάμε και μοιράζουμε υλικό.

· Στις 10:00πμ συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, που γίνεται στα πλαίσια της 48ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας, στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. Προσυγκέντρωση της ΕΛΜΕΡ στις 9:30πμ στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων.

· Στις 7:00μμ θα υπάρχει, όπως κάθε μέρα, τραπεζάκι και μικροφωνική της ΕΛΜΕ στους Τέσσερις Μάρτυρες. Συγκέντρωση της απεργιακής επιτροπής για την οργάνωση – συντονισμό των δράσεων των επόμενων ημερών. Μοιράζουμε υλικό, μιλάμε με τον κόσμο.

Την Πέμπτη 19/9 θα πραγματοποιηθεί ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του σωματείου μας στις 7μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Γυμνασίου, για τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας των κινητοποιήσεων και για να αποφασίσουμε σχετικά με τη συνέχιση του αγώνα μας. Η συμμετοχή ΟΛΩΝ των συναδέλφων, απεργών και μη, είναι απολύτως απαραίτητη προκειμένου να εκφράζεται πραγματικά η θέληση του κλάδου μας. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές, η έκφραση γνώμης στις συλλογικές μας διαδικασίες αποτελεί ζήτημα ευθύνης του καθενός μας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Δήμητρα Ντρέκη

Ο Γραμματέας

Παναγιώτης Σάμιος

Tags: ΕΛΜΕ Ρεθύμνουαπεργία διαρκείας 2013 Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα