ΕΛΜΕ Σάμου: Δεν περνάει ο Φασισμός - Θα νικήσει ο λαός

Tweet

Την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από χρυσαυγίτικο μαχαίρι. Το έγκλημα αυτό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες άλλα περιστατικά τραυματισμών και δολοφονιών από τις φασιστικές ομάδες και τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Λίγες μέρες πριν έγινε η δολοφονική τους επίθεση ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα.

Η εγκληματική αυτή δράση

των φασιστικών ομάδων και της Χρυσής Αυγής δεν είναι επιλεκτική. Στρέφεται ενάντια σε κάθε αγωνιστή, σε κάθε προοδευτικό άνθρωπο. Στοχεύει όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Γιατί η Χ.Α. και κάθε φασιστική ομάδα αποτελεί κομμάτι του συστήματος, είναι το πιο αποκρουστικό πρόσωπο της πολιτικής της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης του λαού! Σε αυτή την αντιδραστική πολιτική στηρίζεται ο φασισμός και αυτήν υπηρετεί. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν είναι τυχαίο ότι έγινε σε αυτή την περίοδο που αναπτύσσεται κύμα απεργιακής πάλης ενάντια στις απολύσεις και την κατάργηση των κοινωνικών δικαιωμάτων του λαού.

Η απομόνωση και η συντριβή του φασισμού είναι υπόθεση του ίδιου του λαού, των εργατών, των εργαζομένων και της νεολαίας. Οφείλουμε όλοι μας να βροντοφωνάξουμε ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Οφείλουμε όλοι στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, να πάρουμε πρωτοβουλίες μαζικής καταδίκης και δράσης απέναντι στη σάπια ιδεολογία του φασισμού και τα μιάσματα που την προωθούν. Πάνω από όλα οφείλουμε να δυναμώσουμε τους αγώνες ενάντια στην πολιτική του συστήματος και της κυβέρνησης του που ισοπεδώνει τα λαϊκά –εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις και τρέφει το φασιστικό φίδι. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9/13ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 7μμ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ Tags: ΕΛΜΕ ΣάμουφασισμόςΠαύλος Φύσσας Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα