ΕΛΜΕ Πειραιά: Να στελεχωθεί και το 2ο βαθμολογικό εξεταστικό κέντρο για τα ΓΕΛ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Φέτος, η ΔΙΔΕ Πειραιά επέλεξε να λειτουργήσει και 2ο Εξεταστικό-Βαθμολογικό Κέντρο για τα ΓΕΛ, στο χώρο του 7ου ΓΕΛ Πειραιά.

Ωστόσο, όπως ενημερώθηκε το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, στο νέο βαθμολογικό-εξεταστικό δεν προβλέπεται ο ορισμός Συντονιστών. Η Επιτροπή του θα αποτελείται αποκλειστικά από τον Πρόεδρο και τη Γραμματεία.

Το γεγονός αυτό προκαλεί εύλογα ερωτηματικά στους συναδέλφους, αλλά και ανησυχία για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.

Ο ρόλος του Συντονιστή είναι απαραίτητος για την ομαλή διενέργεια των Εξετάσεων στους Φ.Α., ενώ είναι απαραίτητη η παρουσία τους στο χώρο από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

Για τον σκοπό αυτό, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ απαιτεί την πλήρη στελέχωση και του 2ου Βαθμολογικού με Συντονιστές.

Επίσης, πρέπει επιτέλους να προβλεφθεί δυνατότητα χρήσης του συστήματος VBI (για την παραλαβή των θεμάτων) και στα Βαθμολογικά-Εξεταστικά Κέντρα.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά θα επανέλθει με νέα ενημέρωση-ανακοίνωση για την στελέχωση των Εξεταστικών-Βαθμολογικών του Πειραιά και το πάγιο αίτημα του κλάδου μας για ανανέωση του Προσωπικού που απασχολείται σε αυτά (μόλις ολοκληρωθούν οι συναντήσεις με τους 3 Προέδρους των Βαθμολογικών).

ΕΛΜΕ Πειραιά
Keywords
Τυχαία Θέματα