ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Ανακοίνωση - Κάλεσμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Η ωμότητα με την οποία παρεμβαίνουν στη χώρα μας οι ευρωπαίοι «εταίροι» μας επιβεβαιώνει ότι η ΕΕ δεν είναι μια σύμπραξη ισότιμων και ανεξάρτητων κρατών αλλά ένας στυγνός ιμπεριαλιστικός οργανισμός στον οποίο επικρατεί το δίκαιο του ισχυρότερου.

Η νέα ελληνική κυβέρνηση υπαναχωρεί διαρκώς από το έτσι και αλλιώς εξαιρετικά ανεπαρκές «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» που ήταν η προεκλογική και των πρώτων μετεκλογικών ημερών δέσμευση της. Αυτό γίνεται κάτω από τα χαιρέκακα σχόλια των κομμάτων της προηγούμενης

κυβέρνησης τα οποία θέλουν να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει άλλη προοπτική για τη χώρα και τη λαό παρά η φτωχοποίηση της μεγάλης πλειοψηφίας του.

Είναι η ώρα που το μαζικό κίνημα πρέπει να παρέμβει, όχι φυσικά σε ρόλο συμπαραστάτη της κυβέρνησης όπως θέλουν ορισμένοι, αλλά με τα δικά τους αιτήματα έτσι όπως καθορίζονται από τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων. Απέναντι στους ιταμούς ιμπεριαλιστικούς εκβιασμούς και τις αλλεπάλληλες υπαναχωρήσεις της κυβέρνησης κυρίαρχο πρέπει να είναι το αίτημα:

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καλεί δημόσια το ΔΣ της ΟΛΜΕ να προκηρύξει άμεσα ΓΣ με στόχο την εκπόνηση αγωνιστικού προγράμματος πάλης στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη χώρα μας και την εξόντωση του λαού μας. Στο πρόγραμμα αυτό θα πρέπει να προβλέπεται και ο συντονισμός με άλλες ομοσπονδίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Σε κάθε περίπτωση το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει ΓΣ άμεσα.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ν. Μεταλληνός Κ. Γκούσης

EΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κέρκυρα 20/02/2015

Ε. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ 12 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τηλ- φαξ: 2661049390

Tags: ΕΛΜΕ ΚέρκυραςΕΕΔΝΤΚάλεσμα
Keywords
Τυχαία Θέματα