ΕΛΜΕ Ηλείας: Σχολεία που τάχθηκαν ενάντια στην αυτοαξιολόγηση

Tweet

ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΖΑΪΜΗ 39

27100 ΠΥΡΓΟΣ

[email protected]

http://elmeilei.wordpress.com/

Σχολεία που τάχθηκαν ενάντια στην αυτοαξιολόγηση

Πύργος 30/1/14

Είναι γεγονός ότι με δεδομένο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί σε όλα τα σχολεία η ενημέρωση των διευθυντών και δεν υπάρχει σαφές γραπτό χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της διαδικασίας στα σχολεία,

παρά μόνο η καταληκτική ημερομηνία του Μαΐου που αναφέρει η σχετική εγκύκλιος για την αυτοαξιολόγηση, η πλειοψηφία των σχολείων κρατάει στάση αναμονής και δεν έχουν γίνει συνεδριάσεις ενώ αυξάνονται οι πιέσεις προς τους εκπαιδευτικούς να αποδεχθούν ως υποχρεωτική τη συμμετοχή τους σε ομάδες εργασίας. Από την ενημέρωση που έχουμε, με αποφάσεις των συλλόγων τους τάχθηκαν ενάντια στην «αυτοαξιολόγησης» της σχολικής μονάδας και στη συγκρότηση ομάδων εργασίας έως τώρα 6 σχολικές μονάδες: Γυμνάσιο Μακρισίων, Μουσικό σχολείο Βαρθολομιού, 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας, 4ο Γυμνάσιο Πύργου, Γυμνάσιο Ανδρίτσαινας, Λύκειο Ανδρίτσαινας.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να μην ενδώσουν σε πιέσεις από την αυταρχική στάση του υπουργείου παιδείας και των στελεχών εκπαίδευσης που επιχειρείται και να υπερασπιστούν το δημόσιο σχολείο και την παιδαγωγική ελευθερία που βάλλονται από τις μνημονιακές πολιτικές στην εκπαίδευση. Με τις αποφάσεις των συλλόγων μας δίνουμε την απάντησή μας στη διάλυση του δημόσιου σχολείου.

Tags: ΕΛΜΕ Ηλείαςαξιολόγησηαυτοαξιολόγηση Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα