Ελληνες υπαλλήλους ζητά η Disneyland στο Παρίσι

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Στην Αθήνα θα βρίσκονται 2-3 Νοεμβρίου υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού του πάρκου για να συζητήσουν με Ελληνες υποψηφίους

Η Disneyland έρχεται στην Ελλάδα! Οχι, δεν πρόκειται -προς μεγάλη δυσαρέσκεια των μικρότερων και... μεγαλύτερων θαυμαστών των ηρώων του Walt Disney- για τη μεταφορά του τόσο δημοφιλούς πάρκου διασκέδασης

στη χώρα μας, αλλά για την άφιξη στην Αθήνα υπεύθυνων πρόσληψης προσωπικού του πάρκου της Disneyland στο Παρίσι με στόχο την ανεύρεση προσωπικού.

 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 2 και 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα, σε μέρος που δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, και οι Ελληνες υποψήφιοι που έχουν προεπιλεγεί, θα περάσουν από συνέντευξη, η οποία θα καθορίσει το αν θα προσληφθούν τελικά από την εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η Disneyland-Paris, η οποία βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Παρίσι (πέμπτη ζώνη), στην περιοχή Marne-la-Vallee, αναζητά προσωπικό: α) στη φιλοξενία-υποδοχή των επισκεπτών (ξενοδοχεία), β) στον τομέα τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ), γ) στην καθαριότητα, δ) στο τηλεφωνικό κέντρο, ε) στα παιχνίδια και στ) στα καταστήματα.

Προσόντα
Για να υποβάλει κάποιος Ελληνας υποψηφιότητα για τις θέσεις πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 χρονών και να γνωρίζει απαραιτήτως σε καλό επίπεδο γαλλικά και αγγλικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θέσει, σε πρώτη φάση, η Disneyland, το επίπεδο γνώσης ξένης γλώσσας B1 ή και υψηλότερο είναι ικανοποιητικό, ωστόσο οι συνεντεύξεις που θα γίνουν στα γαλλικά και τα αγγλικά θα κρίνουν εάν ο εκάστοτε υποψήφιος είναι κατάλληλος για τη θέση.

Επισημαίνεται ότι ειδικά για τις θέσεις στο τμήμα υποδοχής είναι αναγκαία η γνώση μίας ακόμα ξένης γλώσσας εκτός από τα γαλλικά και τα αγγλικά (π.χ. γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά κ.ά.).

Σύμβαση και παροχές
Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την πλήρωση των θέσεων, θα υπογράψουν είτε βραχυπρόθεσμα συμβόλαια για τις εορτές των Χριστουγέννων του 2012 και του 2013 ή για το Πάσχα και την καλοκαιρινή περίοδο του 2013, είτε εποχικές μακροπρόθεσμες συμβάσεις, διάρκειας τεσσάρων έως οκτώ μηνών, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο και τον Μάιο του 2013 έως τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Παρ' όλα αυτά, δεν πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση κάποιος υποψήφιος να απασχοληθεί και με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Σε όλους τους προσληφθέντες θα προσφερθεί διαμονή με συγκατοίκηση σε εστίες εντός του πάρκου έναντι του αντιτίμου των 10 ευρώ τη βραδιά, καθώς και γεύμα στα ειδικά εστιατόρια για το προσωπικό με κόστος από 3-5 ευρώ, ενώ η Disneyland θα καλύψει και μέρος (152 ευρώ) των εξόδων μετακίνησής τους προς και από το Παρίσι.

Αιτήσεις
Οσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και

Keywords
Τυχαία Θέματα