Εισβολή των ΜΑΤ και συλλήψεις φοιτητών στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Κοινωνία

Ρεπορτάζ: alfavita.gr

31 προσαγωγές στην ΓΑΔΑ

Εισβολή της αστυνομίας και συλλήψεις φοιτητών με εντολή της Πρυτανείας του πανεπιστημίου, πρίν από λίγο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι φοιτητές, βρίσκονταν εκεί με αποφάσεις φοιτητικών συλλόγων με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την εφαρμογή του Σχεδίου Αθηνά και την πανεπιστημιακή φύλαξη, σύμφωνα και με

τη θεματολογία της Συγκλήτου.

Τελείως απρόκλητα, οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτίριο και προέβησαν σε συλλήψεις, υπεύθυνη για την επέμβαση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι η σύγκλητος και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει 35 προσαγωγές

Οι προσαγωγές των φοιτητών και η πρωτοφανής εισβολή στο πανεπιστημιακό άσυλο έγινε ύστερα από ονομαστική καταγγελία καθηγήτριας - μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης.

12:40 Μεταφέρουν τους φοιτητές στην ΓΑΔΑ

@makis Sinodinos

12:45 Μιλά στο Κόκκινο ο Παναγιώτης Σωτήρης, μέλος της διοίκησης της ΠΟΣΔΕΠ

BINTEO

12:40 Διοικητικός υπάλληλος της Πρυτανείας μπαίνει μπροστά από την κλούβα για να μην μεταφέρει τους προσαχθέντες

12:38 Τα ΜΑΤ κόβουν με αλυσοπρίονο την πόρτα της Πρυτανείας για να συλλάβουν όλους όσους είναι μέσα. Δεν αφήνουν ούτε τους εργαζόμενους του ΕΚΠΑ να βγουν.

"Αίσχος" φωνάζουν οι φοιτητές που βρίσκονται εγκλωβισμένοι

12:15 Οι φοιτητές καλούν τώρα σε συμπαράσταση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

12:00 Στην πρυτανεία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης

Εισβολή της αστυνομίας και συλλήψεις φοιτητών με εντολή της Πρυτανείας του πανεπιστημίου, πρίν από λίγο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι φοιτητές, βρίσκονταν εκεί με αποφάσεις φοιτητικών συλλόγων με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την εφαρμογή του Σχεδίου Αθηνά και την πανεπιστημιακή φύλαξη, σύμφωνα και με τη θεματολογία της Συγκλήτου.

Τελείως απρόκλητα, οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτίριο και προέβησαν σε συλλήψεις, υπεύθυνη για την επέμβαση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι η σύγκλητος και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει 31 προσαγωγές

@eddie_kappa

@monahus

Tags: ΕΚΠΑκαταστολήδιαμαρτυρία
Keywords
Τυχαία Θέματα