Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής: Καταγγελία για την απαράδεκτη απαγόρευση διαδήλωσης

Tweet

Ε ΕΛΜΕ Αν Αττικής

Παλλήνη 7.1.2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ της Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να απαγορεύσει τη διαδήλωση που έχουν εξαγγείλει για αύριο Τετάρτη,6.00 μ.μ, οργανώσεις και κινήσεις της αριστεράς, ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ με αφορμή την τελετή

ανάληψης της ελληνικής προεδρίας.

Η ΓΑΔΑ με απόφαση της απαγορεύει τη διαδήλωση, διότι οι οργανωτές καλούν σε συγκέντρωση «ενάντια στο σκοπό» των εκδηλώσεων ανάληψης της ελληνικής προεδρίας, διότι «είναι δυνατόν να δημιουργηθεί σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια!», διότι «σύμφωνα με τις εξαγγελίες των διοργανωτών και τις πληροφορίες των υπηρεσιών, επιδιώκουν να εκφράσουν την αντίθεσή του στην ελληνική προεδρία!», και τέλος διότι ο «κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αλλιώς, λόγω της εκτιμώμενης συμμετοχής μεγάλου αριθμού πολιτών σε αυτές»!!.

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μαζί με την ΕΕ, οδηγούν στην εξαθλίωση την πλειοψηφία του ελληνικού λαού προκειμένου να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου ,τώρα απαγορεύουν την αντίθεση, την διαμαρτυρία και τον αγώνα ενάντια στην βάρβαρη αυτή πολιτική και επιδιώκουν να καταργήσουν δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα που ο λαός μας κατέκτησε με αγώνες και αίμα.

Η κυβέρνηση πυκνώνει τις αντιδημοκρατικές ενέργειες της το τελευταίο διάστημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τώρα επιχειρεί να θέσει σε αμφισβήτηση το ίδιο το δικαίωμα στην διαδήλωση. Δεν θα τους περάσει.

Καλούμε την Κυβέρνηση να ανακαλέσει αμέσως την απαράδεκτη αυτή απαγόρευση, που μας οδηγεί σε άλλες εποχές, καταδικασμένες στη συνείδηση του λαού. Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν θα δεχτεί περιορισμούς στα δημοκρατικά και πολιτικά δικαιώματα.

ΤΟ Δ.Σ της Ε ΕΛΜΕ

Tags: Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα