Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πυροβολήθηκε μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό υποστηρίζουν πηγές της αστυνομίας, οι οποίες επισημαίνουν ότι ο άνδρας είναι αλβανικής καταγωγής, 32 ετών και δραπέτης φυλακών.

Όπως επισημαίνεται είχε βρει καταφύγιο στην Εγλυκάδα Πατρών, ενώ η σύλληψή του έγινε ακτόπιν εντάλματος.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν και τα στοιχεία των άλλων δυο κακοποποιών που εμπλέκονται στη δολοφονία του δικηγόρου.

Ακόμη,

οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ύποπτος ως δολοφόνος προσπάθησε να διαφύγει προς την Ιταλία ή την Αλβανία, όμως δεν τα κατάφερε και τελικά συνελήφθη στην Πάτρα.

Ο ύποπτος 32χρονος συλληφθείς φέρεται να εμπλέκεται, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, και σε αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα, η οποία έλαβε χώρα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στις 23:15 της 20ης Σεπτεμβρίου, κάτοικοι της Καλλιθέας τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς στην πλατεία Δαβάκη.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που βρήκαν τρεις κάλυκες και αίμα. Μετά από έρευνα, εξακριβώθηκε ότι από το σημείο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας δύο σοβαρά τραυματίες.

Μιχάλης ΖαφειρόπουλοςδολοφονίαανθρωποκτονίαδράστηςΔικηγόρος
Keywords
Τυχαία Θέματα