Δείτε τα έκτακτα Χριστουγεννιάτικα μέτρα για όσους έχουν ανάγκη

Κοινωνία

ΣαΤυΡόΠρΟκΕς Νο 63

Δείτε τα έκτακτα Χριστουγεννιάτικα μέτρα για όσους έχουν ανάγκη

- Μετά την εξασφάλιση της δόσης, η κυβέρνηση βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να μπορεί να εξαγγείλει τα πρώτα μέτρα ανακούφισης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

- Τα μέτρα που είναι έτοιμα προς υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναμένεται να δώσουν χαρά σε εκατομμύρια συμπατριωτών μας που επλήγησαν τα τρία προηγούμενα χρόνια.

- Ξεκινάει άμεσα η χορήγηση 100.000 ηχογραφημένων μηνυμάτων του κυρίου Στουρνάρα

με χριστουγεννιάτικες ευχές για ισάριθμες οικογένειες που έχουν μηνιαίο εισόδημα μέχρι 500 ευρώ.

- Προτιμήθηκαν αυτές οι οικογένειες γιατί έχουν προκαλέσει το θαυμασμό του υπουργού για το πώς καταφέρνουν και τη βγάζουν με 500 ευρώ.

- Ο ίδιος δήλωσε με ειλικρίνεια πως δεν θα μπορούσε με 500 ευρώ το μήνα να ανταπεξέλθει στα έξοδα. Η δήλωσή του δείχνει και τη μετριοφροσύνη του υπουργού αφού είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τα κατάφερνε.

- Σε 300.000 ανέργους εγγεγραμμένους στις λίστες του ΟΑΕΔ (του ΟΑΕΔ όχι της Λαγκάρντ) θα χορηγηθεί ιδιόχειρη ευχή για καλές γιορτές, του ίδιου του πρωθυπουργού και σωτήρα μας.

- Σε όσους δεν έχουν πετρέλαιο θέρμανσης θα χορηγηθεί μια ζεστή-ζεστή αγκαλιά από τον ίδιο τον κύριο Βενιζέλο ικανή να τους γεμίσει ζεστασιά για να περάσουν τις άγιες νύχτες των εορτών.

- Ο κύριος Βενιζέλος αναμένεται να κάνει την έκπληξη και να έχει μαζί του και τον κύριο Πάγκαλο για να μοιράσει κι εκείνος ζεστές αγκαλιές στους πολίτες.

- Σε όλες τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες θα δοθεί κάρτα αγάπης και υπευθυνότητας με σχέδια και ζωγραφιές του Θείου Φώτη.

- Στις κάρτες θα απεικονίζονται ψάρια-μπαρμπούνια συνοδευόμενα από λεζάντα με τη γνωστή παροιμία: Φάτε μάτια ψάρια και η κοιλιά περίδρομο.

- Στις οικογένειες που η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα θα χορηγηθούν κεριά με άρωμα κανέλας και τριαντάφυλλου. Δώρο αντάξιο του πνεύματος της γέννησης του Χριστού και της εμφάνισης της Τρόικας.

- Σε όσους απολύθηκαν πρόσφατα από τις δουλειές τους θα μοιραστούν κομπολόγια για τον ελεύθερο χρόνο τους μετά από απαίτηση του υπουργού εργασίας.

- Στους χαμηλοσυνταξιούχους θα δοθούν 250.000 δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου με τίτλο: Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν. Η πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στον υπουργό κοινωνικών ασφαλίσεων.

- Στους πεινασμένους μαθητές αποφασίστηκε να μην δοθεί τίποτα, αφού σε αυτούς θα χορηγηθεί κάποιο δώρο από τον Αη-Βασίλη. Όσοι δεν πάρουν δώρο , ας πρόσεχαν.

- Στους άρρωστους που δεν έχουν φάρμακα θα δοθούν, εντελώς δωρεάν, άδεια κουτιά των φαρμάκων που έπαιρναν παλιότερα τα οποία θα περιέχουν μέσα τη θαυματουργή ουσία σουπερμαντολίνη.

- Την προσπάθεια αυτή της κυβέρνησης τη στηρίζουν διάφορα άλλα κόμματα και θεσμικοί φορείς.

- Το μπακιρένιο μεσημέρι που διακρίνεται για τα αισθήματα αγάπης και όχι μίσους προς το συνάνθρωπό τους, θα μοιράσει 200.000 κουραμάνες σε παιδιά, αρκεί να είναι ελληνόπουλα.

- Κρίθηκε σκόπιμο από τον Αρχηγό, να προστατευτούν τα παιδιά των μεταναστών και να μην τους χορηγηθεί κουραμάνα καθώς σύγχρονες οδοντιατρικές έρευνες έδειξαν ότι τα δόντια τους είναι πολύ αδύναμα.

- Για όλες τις οικογένειες των ατόμων με ειδικές ανάγκες, το μπακιρένιο μεσημέρι θα χορηγήσει πλοηγούς προγραμματισμένους να οδηγούν στον Ευρώτα για τα περαιτέρω.

- Όσοι εργοδότες απολύουν εργαζόμενους, με το χαρτί της απόλυσης θα είναι τυλιγμένο και ένα ολόκληρο μελομακάρονο ή ένας ολόκληρος κουραμπιές διότι προέχει η κοινωνική συνοχή.

- Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κύριος Καμένος (τις τελευταίες μέρες κυριολεκτικά) θα κάνει δώρο την…ευχή του σε όλους τους Έλληνες χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υπάρχουν.

- Τα γυναικεία μέλη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Το φιλί στα μάγουλα» υλοποιώντας επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, θα προσφέρουν φιλιά στο μάγουλο σε όλους τους επιβάτες του Μετρό και του ΗΣΑΠ.

- Η Τρόικα θα προσφέρει σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες κάτω των 105 ετών την υπόσχεση πως δεν θα τους εγκαταλείψει σύντομα αλλά θα μείνει για πολλές δεκαετίες στη χώρα μας.

- Από την προηγούμενη προσφορά της Τρόικας μόνο ένας Έλληνας δεν θα επωφεληθεί. Ξέρετε ποιος! Να μην τον ονοματίσω τώρα.

- Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν καθηγητής στο Χάρβαρντ θα δώσει τη δυνατότητα σε 200 μεταπτυχιακούς φοιτητές με άνεργους και τους δύο γονείς τους, να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματά του.

- Στα μαθήματα αυτά ο πρώην πρωθυπουργός θα αναλύσει με λεπτομέρειες το πώς οδήγησε τους γονείς των παραπάνω φοιτητών, στην ανεργία. Οι φοιτητές πρέπει να ξέρουν, διότι η γνώση είναι δύναμη.

- Ο κύριος Λοβέρδος, θα μοιράσει σε άπορους, γενόσημα από το φαρμακείο του σπιτιού του, κάνοντας πράξη τη ΡΙΚΣΥ με τις βιομηχανίες φαρμάκων.

- Η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ θα προσφέρουν σε όλους τους εργαζόμενους, εντελώς δωρεάν, στο βρόντο που λέμε, δύο μονοήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις, τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο τυχερός αριθμός του καθιερωμένου πρωτοχρονιάτικου λαχείου θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν υπερτυχερό να αποκτήσει 5 εκατομμύρια αντίγραφα της φωτογραφίας της κυρίας Μέρκελ με προσωπική αφιέρωση παντοτινής αφοσίωσης.

Τα έσοδα από την πώληση των λαχείων, ( αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα) , η κυβέρνηση θα τα διαθέσει όλα μα όλα για την ανάπτυξη την οποία έχει προγραμματίσει να αρχίσει μετά τις γιορτές.

σΑτΥρΟπΡόΚοΣ

Tags: Σατυρόπροκες
Keywords
χριστουγεννιατικα, δειτε, πετρελαιο θερμανσης, ανεξαρτητοι ελληνες, στουρναρας, ειλικρίνεια, οαεδ, πετρελαιο, βενιζελος, δεη, μελομακαρονα, κουραμπιεδες, μετρο, ησαπ, τροικα, προσφορες, λοβερδος, γενοσημα, φαρμακεια, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Πρωτοχρονιά, μερκελ, χριστουγεννιατικες βιτρινες, σταση εργασιας, απεργια μετρο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πρωτοχρονιατικο λαχειο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, λιστα λαγκαρντ, απεργια γσεε, απεργια αδεδυ, κομματα, χριστουγεννιατικες ευχες, αδεια, αλογα, γνωση, δωρεαν, ευχες, ζωγραφιες, προγραμμα, φιλια, ψαρια, αγκαλια, ανεργια, αρωμα, βρισκεται, γονεις, δυναμη, δυνατοτητα, δηλωση, δειχνει, δοθει, δοντια, δωσει, δωρο, ευρω, ειλικρίνεια, εξοδα, ερευνες, ετων, ζεστη, ιδιο, κερια, κυβερνηση, λεζαντα, λεπτομερειες, ματια, ξερετε, κοιλια, ουσια, παιδια, υπογραφη, ρευμα, συντομα, σχεδια, τρια, φαρμακειο, φαρμακα, φιλι, χαρα, αγκαλιες, ανηκει, δουλειες, χωρα, μεινει, πωληση, τυχερος
Τυχαία Θέματα