Αστατος ο καιρός, βροχές, νεφώσεις και γενικά μία μουντάδα με ζέστη...

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τις πρωινές κυρίως ώρες. Θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική: Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν

τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη όπου τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα Δωδεκάνησα όπου τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα