Αρκαδία: Διώκουν συνδικαλιστή για να κουκουλώσουν τα προβλήματα

Ανακοινώσεις

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣΑκαδημίας 12, 221 00 ΤρίποληΤηλ. 2710234363, FAX 2710231113 e-mail: [email protected]

http://elmearkadias.blogspot.com

Τρίπολη 25 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μουσικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα

είναι πολλά με κύριο ότι δεν έχουν προσληφθεί πολλοί καθηγητές μουσικής. Ειδικά το μουσικό σχολείο της Τρίπολης πέρα από τις ελλείψεις σε προσωπικό (περίπου 150 ώρες εβδομαδιαίως δεν διδάσκονται), έχει έντονο κτιριακό πρόβλημα. Λόγω των προβλημάτων των μουσικών σχολείων, βουλευτές από διάφορα κόμματα έχουν καταθέσει επερωτήσεις στη Βουλή.

Η διοίκηση αντί να λύσει τα προβλήματα, προσπαθεί να τα κουκουλώσει και αντιδρά σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάδειξης τους. Ακόμα χειρότερα, και στα πλαίσια όλης της πολιτικής, επιχειρείται καταπάτηση των συνδικαλιστικών ελευθεριών .

Ο συνάδελφος συνδικαλιστής Ανδρέας Γιαννόπουλος που επισκέφθηκε το σχολείο, όπως έχουν κάνει και άλλοι αντιπρόσωποι παρατάξεων, δεν έκανε τίποτα περισσότερο από την άσκηση των συνδικαλιστικών του δικαιωμάτων.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε:

-Στηρίζει τον συνάδελφο Ανδρέα Γιαννόπουλο στην άσκηση της συνδικαλιστικής του δράσης.

-Ζητάει να σταματήσει η οποιαδήποτε διαδικασία εις βάρος του.

-Θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δ.Ε. Αρκαδίας και στην Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης την Τρίτη 29-1-2013. Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των συναδέλφων, κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας για τις ώρες 11:00-2:00.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΟ Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Λάμπρος Αντωνάκος Χρήστος Καρνέζης

Tags: ΕΛΜΕ Αρκαδίαςδίωξη
Keywords
Τυχαία Θέματα