Απειλούν κατοίκους της Ν. Φιλαδέλφειας: "17 σκουλήκια ήρθε η ώρα σας"

Απειλές ακόμη και κατά τη ζωή τους λαμβάνουν οι 17 πολίτες που συνυπέγραψαν την προσφυγή στο ΣτΕ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. "Ξέρουμε τι υπογράψατε φέτος το καλοκαίρι" γράφουν οι θερμόαιμοι οπαδοί της ΑΕΚ που καταλήγουν στην επιστολή τους με τη φράση "17 σκουλήκια ήρθε η ώρα σας". Τα φυλλάδια παραδόθηκαν έξω από τις πόρτες των ανθρώπων αυτών, γεγονός που δικαιώνει τις ανησυχίες όσων είχαν καταγγείλει

την δημοσίευση των ονομάτων τους από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ είχε αναφερθεί στο θέμα και είχε φροντίσει να δημοσιευτούν τα ονόματα, αλλά και οι διευθύνσεις των πολιτών που υπέγραφαν την προσφυγή, κάτι που κατάγγειλαν ψηφίσματα τοπικές δημοτικές κινήσεις και πολιτικές οργανώσεις της περιοχής. Όπως αποδείχτηκε οι επιτήδεια φρόντισαν να εκμεταλλευτούν την πληροφορία και να παραδώσουν στοχευμένα τις απειλές τους. Διάβασε τι έγραψαν στο φυλλάδιο:

"Η κίνηση αυτή, του απλώματος στα μανταλάκια των ονομάτων και των διευθύνσεων συμπολιτών μας, είναι σαφέστατα ενταγμένη σε μια τακτική τρομοκράτησης όσων έχουν διαφορετική άποψη από τον επιχειρηματία Μελισσανίδη και αποτελεί άμεση προτροπή προς την οικτρή μειοψηφία του οπαδικού του στρατού, για επικίνδυνες πρακτικές" σημείωνε η καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

"Είναι εμφανές ότι ο Δ. Μελισσανίδης, πέραν των άλλων, προσπαθεί να καλύψει τις ψεύτικες υποσχέσεις που δίνει στους οπαδούς της ΑΕΚ, για άδεια (σ.σ. ανέγερσης του γηπέδου) μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Έτσι, στοχοποιεί τους πολίτες που ασκούν ένα αναφαίρετο δικαίωμά τους, σε μια προσπάθεια να στρέψει το μένος των οπαδών προς τους "εχθρούς" της ΑΕΚ και να μείνει ο ίδιος στο απυρόβλητο" αναφέρει η ανακοίνωση του Συντονιστικού Κατοίκων.

Τέλος, η Λαϊκή Συσπείρωση, η δημοτική κίνηση του ΚΚΕ έκανε λόγο για "κατευθυνόμενη ενέργεια που στοχοποιεί κατοίκους της περιοχής, προσπαθεί να επιβάλει ένα γενικότερο κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας, βάζει σε αμφισβήτηση το ίδιο δικαίωμα στην έκφραση» και έχει καλέσει «τον δήμο, τους δημοτικούς συμβούλους και κάθε εμπλεκόμενο στο θέμα του γηπέδου να αποδοκιμάσει τέτοιες πρακτικές".

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Tags: ΑΕΚοπαδοί ΑΕΚγήπεδο ΑΕΚΝέα Φιλαδέλφεια

Keywords
Τυχαία Θέματα