Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης: Εκδηλώσεις όλο το Μάρτιο στο Σήμα - Δείτε το Πρόγραμμα

Τον Μάρτιο συμπληρώνουμε και γιορτάζουμε 30 χρόνια Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης!

Σε μια επετειακή χρονιά για τα Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης, τα οποία τον Μάρτιο συμπληρώνουν αισίως 30 ολόκληρα χρόνια με ουσιαστική άποψη και ζωηρή, αγωνιστική παρουσία στα εκπαιδευτικά πράγματα της χώρας, το πρόγραμμα της πολιτιστικής λέσχης "ΣΗΜΑ" (Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων 29 Γ΄- Εξάρχεια) για τον πρώτο μήνα της άνοιξης του 2018 δεν θα μπορούσε παρά να είναι μεστό …Αντιτετραδίων!

Πρόγευση του

προγράμματος:

Πέμπτη, 08 Μαρτίου - Εγκαίνια

Έκθεση Φωτογραφίας για τα 30 χρόνια Αντιτετραδίων.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Παράλληλα, και με αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας», θα πραγματοποιηθεί συζήτηση -εκδήλωση, με καλεσμένη την Νίνα Γεωργιάδου.

Σάββατο, 17 Μαρτίου
Βιβλιοπαρουσίαση: «ΤΕΡΜΙΝΟΥΣ» Ο Λευτέρης Παπαθανάσης παρουσιάζει ένα «Εικονογραφημένο αφήγημα για τους ανθρώπους του Εμφυλίου»!

Παρασκευή, 23 Μαρτίου
Κεντρική εκδήλωση με βίντεο και ομιλίες και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή στα 30 χρόνια Αντιτετραδίων.

Σάββατο, 24 Μαρτίου
Κεντρικό γλέντι των Αντιτετραδίων με ζωντανή παραδοσιακή μουσική
Κλείνουμε εορταστικά πάντα στην πολιτιστική λέσχη ΣΗΜΑ, αυτό που ξεκινήσαμε αισιόδοξα, και συνεχίζουμε αγωνιστικά! Ζωντανή παραδοσιακή μουσική θα δώσει τον τόνο στο γλέντι με το οποίο τα Αντιτετράδια γιορτάζουν τρεις δεκαετίες ζωής, τρεις δεκαετίες παρουσίας στα εκπαιδευτικά -και όχι μόνο- πράγματα της χώρας. Στον σταθμό αυτόν της πορείας των Αντιτετραδίων είστε από τώρα όλοι προσκεκλημένοι!

Επίσης επανεκδόθηκε, τιμής ένεκεν, το πρώτο τεύχος σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Φροντίστε να το προμηθευτείτε, είναι συλλεκτικό!



Τέλος,ετοιμάζεται ειδικό τεύχος του περιοδικού [119], με αφιέρωμα σε όλη την τριαντάχρονη πορεία του, σε συνάρτηση πάντα με τους μεγάλους κοινωνικούς και εκπαιδευτικούς αγώνες της τριακονταπενταετίας.

antitetradia.gr

αντιτετράδια της εκπαίδευσης
Keywords
Τυχαία Θέματα