Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών: Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα του συλλόγου γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας

Tweet

Ψήφισμα συμπαράστασης στο δίκαιο αγώνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ δηλώνει τη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας για την απεγκατάσταση δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται σε αρκετά κοντινή απόσταση από τη σχολική μονάδα. Κεραίες, που εκτός της συγκεκριμένης

σχολικής μονάδας, πλησίον αυτών στεγάζεται το 6ο νηπιαγωγείο, παιδικός σταθμός αλλά και το νοσοκομείο Ιεράπετρας, πέραν των κατοίκων της τριγύρω περιοχής.

Μετά από συνάντηση που είχαμε με την επιτροπή γονέων, μας εξήγησαν όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά τους. Δε θα σταθούμε σε όλο το νομικό πλαίσιο, στο τι ανακάλυψαν και στο πως μπαίνουν τα εμπόδια για την απεγκατάσταση των κεραιών. Αυτό που κρατάμε είναι η αγανάκτηση και η οργή των γονέων, που ξεχειλίζει όταν παίζουν με την υγεία των παιδιών τους!

Εμείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ συμπαραστεκόμαστε σε αυτό των αγώνα που κύριο μέλημα έχει την εξύψωση της ανθρώπινης υπόστασης και αξιοπρέπειας απέναντι στα συμφέροντα και στα κέρδη των πολυεθνικών και μεγαλοεπιχειρήσεων κινητής τηλεφωνίας που δε νοιάζονται καθόλου για την υγεία των μαθητών/τριών, των εκπαιδευτικών, των ασθενών καθώς και των εργαζομένων του νοσοκομείου, αλλά και των κατοίκων της περιοχής. Καλούμε όλους τους φορείς και όλους τους πολίτες να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα των γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας για την υγεία όλων!

ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Tags: Ανεξάρτητη Κίνηση εκπαιδευτικών Ιεράπετραςψήφισμα συμπαράστασης Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα