Ανακοινώνονται τη Δευτέρα οι βαθμοί των Πανελλαδικών

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΕΘΝΟΣ 22/6/2012ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές βάζει τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας, καθώς ανακοινώνονται

οι βαθμολογικές επιδόσεις στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα

Οι βαθμολογίες των υποψηφίων θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του υπ. Παιδείας http://results.minedu.gov.gr

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές βάζει τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας, καθώς ανακοινώνονται οι βαθμολογικές επιδόσεις στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Οπως γνωστοποιήθηκε χθες από το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β\' θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 25/6/2012 μετά τη 1.00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β΄ θα μπορούν, μετά τη 1.00 μ.μ. της Δευτέρας, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.grπληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώνονται σύντομα, από τη μηχανογραφική υπηρεσία του υπουργείου, οι διαδικασίες επεξεργασίας των προφορικών και των γραπτών βαθμών για τον υπολογισμό του γενικού βαθμού πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές εξετάσεις.

Bεβαιώσεις πρόσβασης
Οι σχετικές καταστάσεις θα αποσταλούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να προωθηθούν στα Γενικά Λύκεια αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις πρόσβασης.

Επίσης, αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης σε όλα τα Γενικά Λύκεια. Οι αντίστοιχες καταστάσεις στα ΕΠΑΛ - Ομάδα Β\' θα αποσταλούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις πρόσβασης.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ, ΕΠΑΛ-Β\' και ΕΠΑΛ-Α\' πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5/7/2012 μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που δημιούργησαν φέτος στο Λύκειό τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.

Μ. ΝΙΒΟΛΙΑΝΙΤΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα