Αίτηση πτώχευσης για την ένωση εταιριών Κατσέλη ΑΒΕΕ, Αλλατίνη και ΕΛΒΙΠΕΤ

Κοινωνία

Τέλος «εποχής» για την Nutriart ΑΒΕΕ, που δημιουργήθηκε το 2008 από την ένωση των εταιρειών «Υιοί Χ. Κατσέλη ΑΒΕΕ, Αλλατίνη ΑΒΕΕ και ΕΛΒΙΠΕΤ ΑΕ».

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η εταιρεία υπέβαλε αίτηση για πτώχευση

στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και η σχετική συζήτηση θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου 2013.

Η υποβληθείσα αίτηση πτώχευσης θα εγκριθεί και από την γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που θα συγκληθεί για τον σκοπό αυτόν.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι παρά τις προσπάθειες που έκανε η διοίκηση για την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, δεν είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

«Η διοίκηση της εταιρείας κατέβαλλε σημαντικές προσπάθειες για την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό της τα τελευταία χρόνια. Η επιδείνωση της κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, σύναψη και υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυναν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πρώτο Θέμα

Tags: πτώχευσηάρθρο 99nutriart
Keywords
Τυχαία Θέματα